Ranheim Legesenter

Vikelvfaret 4 7054 Ranheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter

Flink og omsorgsfull

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Eg har hatt marthe som lege i 3 år og er veldig fornøgd både med ho og ranheim legekontor. Får alltid time raskt, innen maks ei veke.

Ho er snill og lyttande, og tek meg alltid seriøst. Eg har fått god hjelp og oppfølging med både psykiske og fysiske plager.

Ho er effektiv og kunnskapsrik, og nøler ikkje med å henvise vidare til andre instansar feks DPS og St. Olavs, når det er nødvendig.

Ho eg også flink til å følge opp, og sjå helsa mi i eit samanhengende bilde.

Trygg og snill! Anbefalast veldig!

Lite tillit

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Jeg ønsker å dele min erfaring med Marthe skjelbred. Dessverre har jeg opplevd at hun virker lite interessert og lite imøtekommende under konsultasjoner. hun virker litt opphengt i fasit, og gir dårlig oppfølging.

Trygg og imøtekommende

Lege: Nikolai Aarre Mæhlum Skrevet

Byttet til Mæhlum fra annet legesenter og er godt fornøyd. God tilgjengelighet, og meget rask med å gi gode og grundige tilbakemeldinger. Virker trygg og kunnskapsrik, og du føler deg godt ivaretatt.
For øvrig er også legesenteret ellers lett tilgjengelig, og rask å svare/gi tilbakemelding.

Trygg og trivelig

Lege: Synne Mariette Kvam Haeger Skrevet

Dr. Haeger tok over pasientlisten etter at Dr. Fjermestad pensjonerte seg. Det har vært bare positive opplevelser. Hun er alltid blid og hyggelig og virker som hun trives i jobben sin. Det betyr mye for pasientene. Strekker seg det lille ekstra og fremstår forståelsesfull og empatisk.

Lite imøtekommende

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Jeg ønsker å dele min erfaring med Marthe skjelbred. Dessverre har jeg opplevd at hun virker veldig sur og lite imøtekommende under konsultasjonene. da hun ofte virker frekk og gir dårlig oppfølging.