Møllenberg Legesenter

Kontakt

Telefonnummer73 80 87 7073 80 87 ...
Øvre Møllenberg 61/63 7043 Trondheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(97)
97 vurderinger
Tilgjengelighet
(75)
75 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(78)
78 vurderinger
Service
(71)
71 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Møllenberg Legesenter

Helt ok

Lege: Pål Jørgensen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Pål som fastlege i mange år. Generelt vil jeg si han er en god lege. Jeg stoler på de somatiske vurderingene han tar, og han er hyggelig og imøtekommende.

Jeg tenker likevel at denne siden kanskje er den beste arenaen for å gi konstruktiv kritikk; Han er en travel mann på jobb (som sikkert alle fastleger er desverre), så tidvis blir jeg litt stresset når jeg er hos ham.

Når det kommer til ADHD-problematikk synes jeg han har et stort forbedringspotensial: Jeg føler at han ikke helt har trua på ADHD som en diagnose /problematikk. Jeg respekterer at folk har en slik skepsis, men forventer likevel at fastlegen min tar utfordringene/tilretteleggingen på alvor. Dette kan f.eks. gjelde motstand ift NAV-søknader/rettigheter, medisinutprøving, blå resepter, forståelse for sosiale og mentale utfordringer etc. En gang har jeg prøvd å fått en sykemelding pga stress på mange fronter, men fikk beskjed om å bruke egenmeldingsdager. Joda, jeg kom meg på beina, men jeg tipper at nesten alle andre leger ville gitt en sykemelding i det tilfellet. Et slikt avslag gjør at jeg kvier meg ekstra for å vurdere å gå til Pål for å spørre om sykemelding hvis jeg føler jeg trenger det.

I forbindelse med medisiner opplever jeg også en del rot (reseptene stemmer faktisk sjeldent med de avtalene vi blir enige om). Det er mulig at det er legesekretærene som står for mye av "klusset" jeg opplever (at det er de som går gjennom/filtrerer meldinger via helsenorge etc.), så jeg skal ikke være for kritisk mot Pål personlig på dette området. Uansett så blir jeg oppgitt når jeg gang på gang (opphøyd mange ganger) må gå slukøret hjem fra apoteket for å kontakte legekontoret..

Vet det ble en del kritikk her nå, men det er absolutt ment som konstruktiv kritikk. Jeg ønsker å fortsette med Pål som fastlege, men jeg håper at han ikke har så "negative" holdninger til ADHD som jeg føler han har.

Klok og innsiktsfull

Lege: Jon Ivar Stålen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Rolig og trygg person. Han får deg til å åpne deg og virker genuint interessert. Om du opplever å ha ingen andre å snakke med, Jon Ivar Stålen er en topp lytter.

Fantastisk lege

Lege: Eli Torild Wæhre Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg flyttet til byen for fem år siden, og er så glad for at valget av ny fastlege falt på Eli. Jeg kom til time og trodde jeg hadde halsbetennelse, og selv om jeg la vekt på akkurat det skjønte hun fort at det var kyssesyken. Hun har enormt med kunnskap, medmenneskelighet og er rett og slett en fryd å komme til! Hun tar seg god tid til å lytte og stille spørsmål, noe som oppleves som svært betryggende

Norges beste lege!

Lege: Pål Jørgensen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet fastlege ved en tilfeldighet i 2015 etter misnøye med «familielege». Fikk da tildelt Pål, som er den desidert beste legen jeg har noensinne har hatt.
Ekstremt empatisk, hjelpsom og løsningsorientert, alltid!
En enorm trygghet å ha Pål som fastlege. Kommer aldri til å bytte!

Behagelig og dyktig!

Lege: Jon Ivar Stålen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er heldig som har han som fastlege. Fastleger har en utrolig krevende jobb, men han tar seg likevel god tid og lytter. Glimt i øyet.

At man må vente litt før en kommer inn er helt ok. En dag trenger jeg og litt ekstra tid.
Er ellers fornøyd med legesenteret og de som jobber der.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.