Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fevik Legesenter
Flott
Lege: Cornelia Gåskjenn SkrevetDette legesenteret har vært en uvurderlig ressurs for meg og jeg kan ikke anbefale det nok!
Fra det øyeblikket jeg trådte inn i legesenteret, ble jeg møtt med en vennlig og imøtekommende atmosfære. Personalet er alltid smilende og hjelpsomme, noe som gjør at man føler seg velkommen og ivaretatt. Det er tydelig at de setter pasienten i sentrum, og de tar seg tid til å lytte og svare på eventuelle spørsmål man måtte ha.….Fantastisk legesenter
Flott oppfølging
Lege: Marit Aune SkrevetTotalt et hyggelig møte med fastlegen. Føler at oppfølgingen er helt topp. Lytter og det blir en flott kommunikasjon.
Engasjert og særdeles klok lege.
Lege: Hans Petter Schmidt Asser SkrevetMeget dyktig medisiner. Rask til å videresende for ytterligere utredning og tester. Lydhør med lange sosiale godt utviklede antenner.
Den aller beste fastlegen man kan ønske seg. Håper jeg beholder han til evig tid.
🙏🏼
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Cornelia Gåskjenn SkrevetUtrolig inkluderende, lytter , villig til å prøve nye ting , varm og en meget god person tvers igjennom
Trygg
Lege: Marit Aune SkrevetMarit er en meget god lege. Alltid henvist videre fort, svarer fort når jeg henvender meg.full tilitt til henne.