Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter
kjempe fornøyd
Lege: Rajendiran Kada SkrevetHar hatt Kada som fastlege i snart 10 år og er kjempefornøyd! Tar seg alltid god tid og er veldig nøye på det han gjør. Henviser alltid videre hvis han er i tvil. Anbefales
lite erfaring men..
Lege: Bharat Shukla Skrevethøflig og hyggelig ser deg som pasient og tar seg tid da man er der.. flink til å ringe tilbake da det trengs, er ærlig om sine begrensninger flink til å henvise videre til spesialist Da det strekker seg utenfor hans viten, vill trekke Negativt at man må ha time for å fornye resepter, noe som burde kunne gjøres via tlf. Mangler noe ærfaring men den kommer vel.
Profesjonell og flink
Lege: Rajendiran Kada SkrevetVeldig fornøyd med Kada, hyggelig, snill og meget profesjonell med et høyt kompetanse nivå.
Middelmådig
Lege: Bharat Shukla SkrevetVanskelig å fornye resepter uten legetime, noe jeg mener er unødvendig ressursbruk. For lite erfaring og det tar lang tid med utredelser av plager/sykdom. Føler jeg ikke blir tatt på alvor.
Forståelsesfull lege
Lege: Rajendiran Kada SkrevetFantastisk lege. Tar pasienten på alvor, og hvis han ikke har svar, sender han h*n videre til utredning andre steder. Jeg har flyttet fra Bergen kommune, men velger å reise den lange veien for å komme til han,
Bytter aldri lege!
Legesekretærene er helt fantastisk også. Føler meg veldig velkommen der.