Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter
Styr unna med mindre du bare er forkjølet el.
Lege: Rajendiran Kada SkrevetByttet fra Kada til en annen lege da han nektet meg videre sykemelding for depresjon med mindre jeg lot meg amøbemedisinere. Jeg H adde veldig dårlige erfaringer med antidepressive legemidler fra før og ønsket ikke medisin igjen. Fikk da beskjed om at jeg måtte la meg behandle ellers var jeg ikke syk. Ble aldri henvist til noen annen form for behandling av ham, og han virket egentlig ganske uinteressert i psykisk sykdom. Smilende person, men han burde endret noen holdninger. Er kjempefornøyd med legen jeg har nå og tenker med gru tilbake hos tiden som klient hos Dr. Kada.
Veldig fornøyd
Lege: Rajendiran Kada SkrevetJeg fikk tildelt denne fastlegen ved oppstart av fastlegeordningen. Husker min mor så på navnet og sa at "det går ann å bytte". Jeg var ikke like fordomsfull og angrer ikke.
Det er ikke så ofte jeg må til legen men når jeg kommer til legen tar han seg tid, lytter og diskuterer. Jeg opplever han empatisk og at han tar meg på alvor. I mine situasjoner har jeg opplevd forståelse og fått god hjelp og gode råd. Jeg er godt fornøyd.
Blandet erfaring
Lege: Bharat Shukla SkrevetHan er resolutt handlekraftig og fremstår dyktig, men kan nok være litt for skråsikker og dominerende.
Eks.: jeg forklarte symptomer, og han rettet på meg og overforklarte slik at jeg plutselig fikk nye diagnoser som han senere måtte gå tilbake på.
Men på andre siden er det sikkert bedre enn om han hadde underdiagnostisert eller oversett noe viktig.
Det ordner seg sikkert med mer erfaring.
Trodde jeg var fornøyd
Lege: Rajendiran Kada SkrevetJeg hadde Kada som fastlege i mange år. Jeg har alltid synes han var flink, inntil jeg byttet lege - og har fått en HELT annen behandling og service. Jeg har gjentatte ganger vært innom med samme problemet, og fikk bare de samme sterke smertestillende hver gang, og ble ikke tilstrekkelig undersøkt. Da jeg byttet lege for ca et halvår siden, ble jeg undersøkt med en gang og henvist videre. Nå får jeg heldigvis bedre hjelp og behandling - og blir forhåpentligvis smertefri snart :)
Det er i tillegg veldig vanskelig å komme gjennom på telefon, selv om man stortsett får time ganske raskt.
Jeg opplever servicen som forholdsvis dårlig - og at man ikke får oppfølgingen man
trenger. Det er mulig dette henger sammen med Kadas store pasientliste?
Jeg vil ikk anbefale denne fastlegen, mye pga overflatisk behandling og
"brannslukking" i stedet for skikkelig undersøkels og behandling.
Ny, positiv legebekjentskap
Lege: Bharat Shukla SkrevetMed stor forståelse for at min diagnose ikke er så helt enkel å forhold seg til for en allmenlege har mine forventninger blitt mer enn innfridd. Han viser stort engasjement og ønske og vilje til å hjelpe. Imponert!!! Sammenligningen med tidligere leger er en fare, både for pasient og lege, men her har jeg blitt positivt overrasket, mottatt og behandlet.