Logo for ABC Medisinske Senter

ABC Medisinske Senter

Logo for ABC Medisinske Senter

Om

ABC Medisinske Senter AS drives av fire fastleger og har et erfarent støttepersonell som bistår med resepsjon, telefonhenvendelser, prøvetaking og sårstell. Ved ferie eller fravær settes det inn vikarer for å sikre kontinuitet i oppfølgingen.

Legesenteret har egen laboratorieavdeling og skiftestue, samt moderne medisinsk utstyr. Det utføres blant annet 24-timers blodtrykksmåling, EKG og spirometri. Senteret følger gjeldende offentlige takster.

Pasienter oppfordres til å benytte digitale tjenester via Helsenorge for timebestilling, reseptfornyelse, e-konsultasjon og annen kontakt med legekontoret. Henvendelser som ikke haster besvares normalt innen fem virkedager.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig blitt tildelt ny hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Fuad Azbarga

Velkommen til ABC Medisinske Senter – et fastlegesenter med fokus på tilgjengelighet, faglig kvalitet og trygg oppfølging. Her møter du et team som arbeider for at du skal få god medisinsk vurdering og helhetlig ivaretakelse i alle livets faser.

Telefonnummer24 09 04 2024 09 04 ... Nettsted
Grensesvingen 2 0663 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved ABC Medisinske Senter

Juned er veldig bra

Lege: Juned Mahmood Skrevet

Opererte bort en føflekk og det gikk kjempebra. En god samtalepartner og jeg har full tillit til Juned.

Veldig bra

Lege: Juned Mahmood Skrevet

Nettopp startet nytt senter ABC legesenter på Helsfyr. Det nye senteret har kjempegod kundeservice..

Får ikke svar/respons

Lege: Juned Mahmood Skrevet

Får ikke svar på meldinger i Helsenorge og har ventet i snart 1 mnd på forespørsel om reseptfornyelse.

Trygg og god lege - når man først får kontakt

Lege: Juned Mahmood Skrevet

Jeg er veldig fornlyd med Juned som fastlege. Han tar mine henvendelser på alvor, betrygger meg og henviser meg videre uten større diskusjoner når ejg har behov.

Det som er vanskelig er å få kontakt med ham. Det er lang ventetid på legetimer og timene er ofte forsinket. Det har hendt flere ganger at jeg hadde bestilt første time om morgenen og han kom for sein til legekontoret. Når man ber om telefontimen, så ringer han ikke til avtalt tid, men gjerne om kvelden og dersom man ikke rekker den uventete telefonen, så får man ikke en ny sjanse. Lang svartid på meldinger på helsenorge.

Til tross for det, når man først får kontakt med han, så har jeg alltid fått god hjelp.

Evig vikar, kaos legesenter

Lege: Iram Tassadiq Skrevet

Møtt Iram to ganger men måtte da gjenfortelle alt siden hun ikke leste seg opp på forrige notat før jeg møtte til timen.

Ingen mulighet til å skrive kommentar på vikaren til fastlegen som for øvrig har vært den jeg har møtt de siste to årene.

Vikar [navn fjernet av moderator] og dårlig opplevelse av legekontoret generelt. Høylytte og uproffe ansatte. Har ikke følt at jeg blir tatt på alvor her av verken fastlegen eller vikaren.

Ved forrige legetime fikk jeg ikke svar på spørsmålene mine, legen dro mens jeg ventet på prøvesvar og jeg fikk da beskjed om at jeg måtte bestille ny time dersom jeg ønsker å snakke om prøvesvarene med legen.

Legevikaren skulle også sende en henvisning, dette gjorde hun ikke før jeg minnet henne om det tre måneder etter timen.