Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Tannklinikk Porsgrunn
Fantastisk tannlege for de med litt eller mye tannlegeskrekk
Tannlege: Aiste Akrame Aasen SkrevetJeg må bare berømme denne tannlegen, hun viste så mye omsorg for meg som har stor skrekk for tannleger. Jeg fikk lov til å være redd, og jeg fikk forståelse også. Jeg fikk så den behandling jeg måtte ha, og det helt uten smerter. Hun påførte bedøvelsen på en prikkfri måte, og boringen ble en smal sak. Resten ble bare barnemat. Så hun kan jeg varmt anbefale til alle. Flott lokale hadde hun også, men det viktigste er jo meg som pasient, og her får hun 10/10. Tusen takk for slike tannleger.
Smertefri behandling
Tannlege: Dominykas Dvylys SkrevetSå utrolig imponert over Dr.Dvylys. Har fjernet to vanskelige visdomstenner kirurgis hos ham og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg var veldig bekymret før første timen, men ble hele tiden betrygget og fikk beskjed om at ingenting skulle gjøre vondt og at jeg skulle ha det fint under hele behandlingen, noe jeg hadde! Det var lett å kommunisere med ham og assistenten, de spurte flere ganger om det gikk bra og jeg var ikke bekymret i det hele tatt andre gang jeg skulle til dem. Fikk god hjelp tilpasset mitt spesifikke tilfelle og de viste god kunsksap og erfaring når de jobbet. Kan trygt anbefale ham videre, selv til de med tannlegeskrekk.