Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Telegrafen Legekontor
God lege
Lege: Heidi Irene Ebner SkrevetEtter mange år utenombys, kom jeg tilbake og valgte Ebner siden hun også er en voksen kvinne. Jeg er fornøyd. Har ikke store helsevansker, så jeg vet ikke hvordan hun er ifb. med henvisninger ol.
Noen sier hun er "hverdagslig", og det kan jeg forstå, for hun sier ting rett ut. Om man veier 10 kg for mye, bekrefter hun at det er for mye fett på kroppen og det trenger man å høre, og blir motivert å ta et tak i det selv.
Hun kan godt si fra om man roter seg for mye i "digresjoner om livet sitt" som ikke er så relevant, og det er også greit å høre.
Jeg tror at mange som går til lege har for store forventninger til samtaler pga. tiden, og en del ting (som høyt blodtrykk, overvekt, osv er faktisk noe man kan fixe selv med gode doser mosjon og overvåke eget kosthold og redusere stress.)
Flink fastlege
Lege: Karin Toeneiet SkrevetVeldig fornøyd med å ha hatt henne som fastlege. Opplever henne som både flink, kunnskapsrik, behagelig og tydelig.
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Nadja Ernst-Zahirovic SkrevetVeldig fornøyd med Nadja som lege og føler meg alltid godt ivaretatt hos henne. Hun lytter, følger opp og tar deg på alvor!
Grundig og trygg
Lege: Nadja Ernst-Zahirovic SkrevetNadja tar seg god tid og utreder nøye. Hører på pasienten og henviser videre når hun ikke har kompetansen selv. Veldig trygg fastlege, og hun gir sykemelding dersom man har behov for det. Bare hatt gode erfaringer med henne.
Grundig og seriøs
Lege: Karin Toeneiet SkrevetKarin tar alltid alt man sier seriøst, og de gangene hun er usikker nøler hun aldri med å gi henvisning til spesialister. Veldig fornøyd.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?