Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saltdal Helsesenter
Min favorittlege gjennom et 33år langt liv
Lege: Elisabeth Jenssen Øines SkrevetHun var ufin med meg en gang, syns jeg. Jeg har vært helt oppgitt over henne. Jeg her vært høylytt på kontoret hennes.
Jeg har ikke blitt kastet ut av kontoret hennes. Jeg har ikke kastet henne ut av kontoret.
Jeg forsøker å lære litt om kroppen slik at jeg kan ta ansvar for egen helse.
Mitt inntrykk er at Elisabeth fortsatt lærer nye ting, og siden kroppen er så komplisert som den er så vil hun, i sitt yrke, kunne fortsette å lære resten av livet.
Det håper jeg hun gjør.
Hun får fem stjerner fordi jeg liker henne bedre enn de andre legene jeg har hatt.
Jeg anbefaler Elisabeth som lege.
Beste legen!
Lege: Marianne Barlindhaug Franing Skrevetdenne legen har hjulpet mæ fra rennesteinen å opp,hun er forståelsesfull,snill,smart å bare helt fantastisk! Om du trenger Norges beste lege som vil stå med din side da er dette legen for deg. Jeg har flyttet landet rundt men aldri vurdert å skifte lege.
Grundig og imøtekommende
Lege: Kjersti Bach SkrevetGrundig lege som etterspør helseforhold og følger opp behandlinga og prøver som er tatt. Ho er også svært hyggelig, tar seg tid og er ikke stressa sjøl om det er travelt.
Solid fastlege
Lege: Kjell Gunnar Skodvin SkrevetMeget dyktig og lyttende fastlege. Gjør det han skal med profesjonalitet. Følger godt opp og det er lite formaninger om livsstil etc, altså ingen agenda utover det rent faglige. Han anbefales rett og slett.
Til å stole på, flink
Lege: Sherehan Shaban Maty Atya SkrevetHandlekraftig og kunnskapsrik. Nøler ikke med henvisninger, handler kjapt til beste for pasienten. Trygg og klar.