Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havna Legesenter
Trygg og behagelig
Lege: Kine Kalstad SkrevetVeldig fornøyd med henne. Føler meg sett og får den hjelpen jeg trenger. Føles trygt å ta opp utfordringer, og hun tar seg tid til å lytte og forklare.
Den beste fastlegen
Lege: Kjersti Elisabeth Mollnes Jæger SkrevetKjersti Elisabeth er den legen som har fulgt meg opp best, både når det gjelder kronisk sykdom og generell helse. Hun tar meg på alvor, lytter, og følger opp på en grundig måte. Jeg har opplevd at hun kaller meg inn til nødvendige kontroller og henviser videre til spesialist ved behov.
Hun fremstår som lite dømmende, noe som gjør det lettere å ta opp det man trenger hjelp med. I tillegg opplever jeg at hun tar seg tid i konsultasjonene, og hun er folkelig og lett å snakke med.
Hvis du ønsker en lege som lytter, tar deg seriøst og gir god oppfølging over tid, vil jeg anbefale henne. :-)
Trygg, dyktig, tar seg god tid
Lege: Ane Storm Johnsen SkrevetVeldig dyktig både med fysiske og psykiske saker.
Tar seg god tid uansett årsak til legebesøket, ser virkelig pasienten.
Opplever legen som meget trygg og tillitsvekkende.
Meget bra !
Lege: Kjersti Elisabeth Mollnes Jæger SkrevetFaglig grundig, alltid tydelige tilbakemeldinger. Rask og svare, god oppfølging.
Ta ansvar for egen helse, vær i bevegelse spis råvarebasert mat.
Nedlatende
Lege: Kine Kalstad SkrevetOppleves direkte nedlatende og er kraftig forsinket til avtale. Anmeldelsen er riktig nok bare basert på en enkelt visitt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?