Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter AS
Veldig dyktig og hyggelig
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetAsbjørn er den beste legen jeg har hatt. Alltid imøtekommende og han tar alle små og store problemer på alvor.
Beste Lege ever
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetHun lytter, hun tar seg tid til pasientene.
Empatisk. Rolig. Hun forstår det meste, uansett hva det er man vil ta opp.
Kommer aldri til å bytte
Kunnskapsrik og samtidig empatisk
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetDette er en svært profesjonell fastlege som jeg har hatt i 11 år. Jeg er selv lege og har en hel del forventinger. Skaatan er kunnskapsrik og samtidig empatisk. Har aldri hatt en tanke på å bytte lege. Til dere som klager på forsinkelser kan jeg bare si: han kanskje lyttet like godt til pasienten før deg som du forventer at han skal lytte til deg!
Empatisk og imøtekommende!
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetEn fantastisk lege jeg kan anbefale på det varmeste! Hun er tilstede, flink til å lytte, og flink til å stille de rette spørsmålene. Hun veileder og forklarer på en veldig fin måte som skaper dialog og forståelse, noe jeg synes er mer behagelig enn leger som kan oppfattes mer belærende.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetIvaretar meg medisinsk på en utmerket måte. Følger opp den aktuelle behandlingen 100%. Takket være han ble en kreftdiagnose oppdaget tidlig nok til at kreften er borte.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?