Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter AS
Veldig flink
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetAlltid imøtekommende og hyggelig. Møter pasienten uten fordommer. Veldig flink barnelege også. Beste legen vi har hatt.
Faglig dyktig lege, vil virkelig hjelpe meg
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetHatt han som fastlege i 2 år nå. Virker svært stødig i det han holder på med. Får inntrykk av at han er en svært samvittighetsfull lege som vil det beste og følger meg opp skikkelig. Litt lang venting, men så tar han seg også god tid når jeg trenger det. Anbefales!
Treigt og for opptatt
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetJeg synes ikke han ser pasientene sine.
Han er altfor travel og har mye å gjøre til at han ser pasientene i øynene.
Noe som gjør at man ikke blir trygg og føler seg godt nok fulgt opp.
Han er en veldig hyggelig mann, og virker som om han kan endel om Revmatisme som spesielt han er opptatt av.
Ikke fornøyd!
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetHan er alltid forsinket. Jeg har aldri kommet inn til tiden. Det nærmeste jeg har vært planlagt tid er 30 min forsinket. Det er dårlig!
I seg selv en helt ok lege,som sikkert holder for de som ikke er hos legen så ofte. Men for de som trenger regelmessig sjekk pga dårlig helse/alvorlige sykdommer bør velge en annen lege. Han er altfor sløv med å følge opp.
Meget dyktig og interessert lege.
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetHar hatt han i 5 år, ingenting å utsette på noe. Faglig oppdatert og løsningsorientert.
Benytter nettbaserte løsninger for timebestilling og info, samt automatisk betalingautomat=Sparer mye tid. Legen ønsker ikke at de ansatte skal bruke mye tid på telefon, derfor litt lang ventetid for å komme igjennom noen ganger. Får alltid time på dagen om man ringer/sjekker nettet tidlig om morgenen. Anbefales.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?