Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter AS
Pålitelig og dyktig
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetHar hatt Asbjørn som familielege i 8 år. Fått god oppfølging for små og store ting. Og nesten alltid time på dagen. Har følt at han har ivaretatt oss alle i familien, og jeg har forståelse for at konsultasjonene blir korte når man har et så godt tilbud. Anbefales
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Susanne Gustavsson SkrevetEndelig en lege jeg liker! Hun er imøtekommende, hyggelig, lett å prate med, og kunnskapsrik.
Varna legesenter er heldige som har fått henne på laget!
Ikke fornøyd
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetDet tar altfor lang tid før man har kommet inn til legen. Sist gang ventet jeg 1 time før jeg ble hentet inn. Føler at han har hastverk og han ikke har tid til å hører på hva du har å si. Har opplevd at vis du har mer plager så må du bestille ny time til neste gang som er ca 1 måned ventetid. Føler ikke man er i trygge hender. Han vil ikke hjelpe meg så han ber meg kontakte helsedirektoratet og Statsforvalteren.
Trygg og erfaren
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetHar vært pasient hos Ernø i mange år, aldri vært noe problem , fulgt opp meget bra og svært tillits vekkende .
Trygg og tar deg på alvor
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetEn hyggelig og seriøs mann som tar deg på alvor med en gang. Effektiv!
Troverdig og hjelpende råd, og trenger sjeldent forklare mye for at han forstår, og gir deg den hjelpen du trenger
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?