Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilleborg Legekontor AS
Anbefales
Lege: Håkon Sætre SkrevetKunnskapsrik, interessert og effektiv. Fikk raskt time. Fine nye kontorer sentralt på Sandaker med god parkering i nærområdet. Anbefales.
Jeg er trygg og kommunikasjonen er fullstendig nydelig for meg
Lege: Håkon Sætre SkrevetFantastisk lege han er støttende åpen og er med deg og jeg har en kronisk sykdom jeg har ikke fått til på 25 år! Han er den første som har hjulpet meg med kroniske hovedproblemer, ryggproblemer operert begge hoftene og beina! Han er eneste som er villig til å hjelpe meg beholde med smertene mine! Sykehus har ikke gjort noe ingen leger 25 år! Han er en fantastisk nydelig menneske å snakke med han tar en ting om gangen og gjør det! Det er å bli møtt av lege som jeg kan snakke med og han gjør noe med det deretter mirakel! jeg har aldri opplevd i mitt liv anbefaler han på det sterkeste Ellen
Topp lege!
Lege: Elise Marie Mathiesen Sars SkrevetElise Marie er svært dyktig, lyttende og profesjonell. Hos henne kan du være trygg på å bli tatt på alvor og fulgt opp. Elise er også både rolig og tillitsvekkende i konsultasjoner.
Jeg bor ikke lenger i Oslo og har stått på venteliste på nåværende bosted ganske lenge. Dette er naturlig nok ikke optimalt for verken Elise eller meg, men hun er overmåte raus og behjelpelig, gitt de praktiske problemene dette medfører. Ville aldri valgt å bytte lege om det ikke var for flytting!
Fantastisk flink og sympatisk lege!
Lege: Tone Cathrine Giercksky SkrevetJeg kjenner meg sett, hørt og forstått og aller viktigst, at jeg er i trygge hender hos denne fastlegen! Tror hun må være en av de aller beste vi har!
Den beste fastlege
Lege: Terje Johansen SkrevetMeget hjelpsom etter yrkeskaden som jeg har pådratt meg, Jeg har flyttet ut av Oslo, men kommer ikke til å bytte fast lege.
Ham er flink til å sende meg videre når man trenger en annen behandling.
Denne mann er hyggelig og alltid imøtekomme med dine problemer. Hvis man skulle ønsker noen endring er vel åpningstridene og telefontidene. Ved kl 08.30 er det lang kø på telefonen