Nymosvingen Legesenter AS

Nymosvingen 6 2609 Lillehammer

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Nymosvingen Legesenter AS

Glimrende lege

Lege: Truels Erikstad Skrevet

Vennlig, kunnskapsrik og informativ. Har tid til pasienten og lytter til det jeg sier. Klar og tydelig kommunikasjon, også på engelsk en gang det var nødvendig. Fant raskt ut hva som var galt samtlige ganger jeg har vært der. Topp karakter, ingenting å utsette.

Flink lege

Lege: Egon Krøll Skrevet

Kort ventetid, fleksibel ved oppfølgingstimer, effektiv.

Klar, tydelig, medmenneskelig og en morroklomp

Lege: Truels Erikstad Skrevet

Han lytter, tar seg tid, er morsom, er energisk, løsningsorientert, han er klar og tydelig. Har fått et inntrykk av at han er en lege som ønsker å gjøre noe for de som sliter mest her i samfunnet. Mitt første møte med han hadde jeg en følelse av at han kjente til historien min før jeg kom inn, noe som gjorde at jeg slapp og gjenta hele historien min. Både meg og samboeren min er veldig fornøyd med Truels. Mvh

Veldig behagelig og oppriktig interessert lege

Lege: Bent Espen Joro Skrevet

Min personlige erfaring av Dr. Joro er veldig positiv. Ved første møte brukte han god tid på å bli kjent med meg og jeg følte fort at jeg hadde valgt riktig lege. Virker snill og oppriktig interessert i din historie og har lyst til å hjelpe.

Det de kan bli bedre på hos Dr. Joro, er tilgjengelighet på telefon. Hans ene assistent er ofte opptatt med blodprøver o.l., og får dårlig tid til å svare på telefon. Det er også relativt lang ventetid på å få time (opptil 14 dager). Han har derimot vært veldig presis når det kommer til selve timen og jeg har aldri opplevd å måtte sitte lenge på venterommet.

Totalt sett er jeg godt fornøyd, da jeg har en lege som bryr seg om meg.

Ikke for bipolare

Lege: Truels Erikstad Skrevet

Min fastlege gjennom mange år sluttet og jeg ble tildelt Hr Erikstad. Ble møtt med et smil og vennlig mottatt. For min del oppfatter jeg han som en "moroklump" han fleiper og spøker hele tiden. Flott at man er positiv, men det er ikke alltid passende. Første gangen jeg kom til han snakket vi om at jeg er bipolar. Han smilte bredt og sa at det måtte jo være skikkelig artig når man hadde disse "høye" periodene, kunstnerisk var jeg sikkert også. Forklarte han at jeg er bipolar2 og at jeg er mest "nede". Kommentaren jeg da fikk var "åh, du er sånn kjedelig bipolar du altså" Syns ikke det passet seg for det er slett ikke moro å være bipolar. Han burde skjønne tid og sted for humoren sin. Det er ikke lett å "åpne" seg om vanskelige ting til en som bare fleiper hele tiden. Ellers er han ganske grei, effektiv og holder avtaler.