Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredensborgklinikken
Fantastisk lege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetHar hatt Ålien som lege i over 1 år nå og er meget fornøyd. Han har dyp faglig kompetanse, samtidig som han er veldig menneskelig og empatisk. Han er god med både voksne og barn, og er alltid trygg. Man føler seg aldri usett eller usikker når man forlater hans kontor. Noe ventetid, men dette er fordi han tar seg god tid til pasientene. Man føler aldri på hastverk når man er hos han. Ti tomler opp!
Meget god lege
Lege: Zahra Abdullahi Mohamud SkrevetZahra er en av de beste legene jeg noen gang har møtt. Hun ser hele mennesket, og er svært dyktig og nøye.
Flinkeste legen i Bodø
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetSvein har vært fastlegen min i litt over et halvt år. Det kan være noe ventetid, men min erfaring er at dette skyldes at han faktisk tar seg tid til hver enkelt pasient.
Han er kunnskapsrik, følger opp raskt og tar seg også tid til samarbeid og god kommunikasjon med spesialister ved mer komplekse problemstillinger som går utover allmennmedisin.
Man merker at han bryr seg, og at teamet på Fredenborgsklinikken setter pasientsikkerheten først. Dette står i tydelig kontrast til enkelte tidligere erfaringer jeg selv har hatt ved andre legekontor. Her kan man senke skuldrene og føle seg trygg på at man blir tatt på alvor og får den hjelpen man trenger.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med både Svein og Fredenborgsklinikken, og jeg kan trygt anbefale dem videre.
Godt likt
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetMeget dyktig. Tar meg på alvor og lytter. Gir meg gode råd. Snakker slik at jeg forstår hva han sier.
Det er fantastic legen!
Lege: Ingeborg Eileen Dobakk SkrevetJeg er svært fornøyd med oppfølgingen fra denne legen. Hun er en av de få legene som virkelig tok symptomene mine på alvor og møtte meg med forståelse og respekt.
De fleste andre leger avfeide symptomene mine fordi blodprøvene så normale ut, og derfor ble saken ikke undersøkt videre. Denne legen ga seg derimot ikke, men lette etter andre mulige årsaker. Takket være henne vet jeg nå hvorfor jeg har hatt disse symptomene, og jeg har blitt henvist til videre undersøkelser slik at årsaken kan behandles.
Jeg anbefaler henne av hele mitt hjerte! 😊
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?