Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved ETS Medisinske Senter
Ansvarsfull og faglig meget dyktig
Lege: Gunnar Smith Andersen SkrevetSier ikke mere enn det som er nødvendig, men tar alle sykdommer og plager alvorlig. Henviser til spesielist der det er nødvendig.
Kompetent og vennlig lege man kan stole på
Lege: Gunnar Smith Andersen SkrevetGunnar er en svært stille person; det kan hende at han sier ikke mye mer enn ti ord i en behandlingstime – noe som kan være ganske irriterende. Men han er en enorm kunnskapsrik og vennlig lege som lytter veldig nøye og finner alltid til de riktige konklusjoner for å forbedre min helsetilstand. Dersom man er ikke ute etter en hyggelig prat med sin lege men etter riktig god behandling, så er Gunnar den beste legen jeg kan anbefale.
Får ikke hjelp.
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetLege er så overarbeidet og overbooket at han har ikke tid, energi eller overskudd til å hjelpe pasientene sine. Jeg har ikke fått hjelp, eller kommet noe lengre på noen av de siste timene jeg har vært der. Selv ikke på dobbeltimer. Han lytter ikke til hva som blir sagt, eller hva jeg ønsker vi skal ta opp på denne timen. Han snakker bort hele timen og ingenting blir gjort.
En svært dyktig lege
Lege: Erik Arild SkrevetTar seg alltid nødvendig tid, er grundig, forklarer pedagogisk, tenker helhet. En lege jeg har stor tillit til "
Dyktig lege
Lege: Erik Arild SkrevetEn av de dyktigste lege. Han føler opp pasient godt. Han gir god råd.
...........
Igjen vidunderlig kur. 😉😉