Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jessheimlegene AS
utrolig uryddig kontor
Lege: Bård Magne Nordheim Kvam SkrevetHar vært innom mange leger og kontoret hans er det mest uryddige. Skulle ha en synstest pga drosjelappen. Jeg måtte gjennom utrolig mange tester. Jeg har aldri brukt briller eller har hatt problemer med synet. En gang nevnte jeg 3 små problemer, maks 10 min tilsammen for å utrede alle tingene. Da jeg kom til punkt nr 2 avbrøt han meg og ba meg bestille en ny time. Han kunne bare ta en ting pr time. Jeg prøvde å forklare at det er utrolig klønete å måttekomme tilbake igjen, men han stod på sitt
Den beste lege jeg har hatt .
Lege: Thuc Kim Than SkrevetGode i alt.
Venlig lege som vil høre og ta vare pasienter godt.
Den beste lege jeg har hatt.
Ikke bra !
Lege: Bård Magne Nordheim Kvam SkrevetFøler at han helst ikke ville hatt deg der, leser seg ikke opp før du kommer. Generelt Ikke veldig interessert ! Hyggelig nok
Anbefales virkelig ikke!!
Lege: Thuc Kim Than SkrevetKim Than er en lege jeg og min familie aldri vil gå til igjen! Mannen og jeg har aldri før vært så bekymret, som da vi gikk ut av hans kontor med det lille barnet vårt! Han bør virkelig bli mer forsiktig med å uttale seg om ting han ikke har greie på!!
Dette er en god lege....
Lege: Sukhminder Kaur SkrevetKan ikke skjønne dette om Sukhminder kaur..Har aldri følt noe av dette jeg har lest under her. Er det bare legen som skal være blid og vennlig.? Kikk litt på dere selv. Jeg er i hvertfall fornøyd med henne..Håper alt er vel med ho etter fødsel, og håper hun kommer tilbake snart...Har hatt ho i over to år som lege..