Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved GMS Legekontoret
God på alle områder
Lege: Saima Ashraf SkrevetEr presis, lytter, håndterer fysiske og psykiske plager godt. Kort ventetid på å få time. Alt i alt god opplevelse
Trygg, rolig og genuint opptatt av pasienten.
Lege: Kishananth Velauthapillai SkrevetVeldig fornøyd. Lydhør,tålmodig, inkluderende og pliktoppfyllende. Virkelig godt fornøyd med denne legen. Vil anbefale han på det sterkeste.
Faglig sterk, profesjonell og tillitsvekkende
Lege: Saima Ashraf SkrevetKan ikke få fullrost Saima nok.
Som jeg ser flere andre har opplevd her, var jeg svært dårlig erfaring med vikaren hun hadde rundt 2018-2019. Dette påvirker dessverre omdømmet hennes her inne.
Heldigvis valgte jeg å «holde ut» til Saima var tilbake og vil ikke bytte fastlege for alt i verden!
Flink, grundig, kunnskapsrik
Lege: Maria Vøyvik SkrevetEn fantastisk flink lege. Lyttende, faglig god,tar deg på alvor. Grundig, tilgjengelig og ikke minst - hyggelig :)
Fantastisk lege! Kan dessverre ikke si det samme om legekontoret
Lege: Mona Helen Ringstad SkrevetMona Helen Ringstad er en super fastlege! Tar deg på alvor, ikke redd for å henvise til spesialister, glimt i øyet og veldig menneskelig. Utrolig synd at hun jobber på dette legekontoret, da folkene i resepsjonen aldri burde ha jobbet med mennesker. De er uhøflige, spydige og snakker nedlatende til pasientene.