Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tasta legesenter
Veldig hyggelig og trygg lege
Lege: Øystein Dale SkrevetBlir alltid tatt på alvor de gangene jeg har behov for å kontakte lege. Han er lyttende og henviser hvis det skulle være nødvendig. Følger alltid opp etter at jeg har blitt henvist
Svært dårlig opplevelse
Lege: Jasmina Jovanovic SkrevetSvært skuffende opplevelse. Jeg opplevde kommunikasjonen som avvisende og lite profesjonell, og savnet både tydelige forklaringer og en grundigere vurdering av situasjonen. Jeg satt igjen med et klart inntrykk av å ikke bli tatt på alvor eller godt ivaretatt.
En fantastisk lege som virkelig bryr seg
Lege: Øystein Dale SkrevetJeg er utrolig takknemlig for å ha en så fantastisk lege. Han er dyktig, omsorgsfull og alltid flink til å lytte og ta seg tid. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt hver gang jeg er hos ham. En lege som virkelig bryr seg om pasientene sine. Jeg kan varmt anbefale ham!
Kald og ufølsom
Lege: Jasmina Jovanovic SkrevetDet verste legebesøket jeg har hatt. Lite verdig, fullstendig mangel på relasjonelle ferdigheter; kanskje lese opp litt (forskning?) om hvordan man som fastlege kan og bør møte mennesker i en sårbar situasjon.
Dyktig og empatisk
Lege: Tijana Jovic SkrevetAnbefales på det sterkeste! En dyktig lege som tar deg på alvor. Hun er alltid forberedt ved å lest gjennom journal og hva ønsket for timen er. Merker at hun er engasjert og har mye gode tips og råd. Hun er rask på tilbakemelding på blodprøver og å svare på henvendelser fra f.eks NAV.
Det er en trygg å god følelse å ha fått en fastlege som viser empati og engasjement for pasientene sine. Takk!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?