Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhagen legesenter
Dyktig og tillitsvekkende
Lege: Turid Blomsø SkrevetHyggelig og imøtekommende. Tillitsvekkende og dyktig. Ga god informasjon og oppfølging. Rolig og behagelig.
En veldig flink lege
Lege: Peder Andreas Halvorsen SkrevetHan er flink å lytte, støtte og er faglig dyktig. En behagelig person som tar pasientene sine på alvor.
Fantastisk flink lege
Lege: Turid Blomsø SkrevetLege som er god på kommunikasjon med pasienten. Flink til å lytte og sortere relevant/ikke relevant informasjon. En lege som ser mennesket i pasienten. Forståelsesfull, tydelig og handlekraftig.
Dyktig lege
Lege: Ingunn Heggheim SkrevetKompetent, lyttende og akkurat passe streng, slik skal det være👏👏 en dyktig lege er ikke alltid en som gjør hva pas.sier, leger har også et samfunnsansvar ift økonomi, få folk ut i arbeid, helseforebyggende arbeid osv..
Sykemeldinger og henvisninger i hytt og gevær tjener ingen nytte. I dag går hvermannsen alt for mye til legen for trivielle problem. Ikke rart folk trenger et spark bak da.
Turid Blomsø
Lege: Turid Blomsø SkrevetDefinitivt den beste legen!! Har flytta fra kommunen men har vegra meg for å bytte lege, nettopp pga Turid er den beste legen jeg noensinne har hatt. Lett å snakke med, som om vi har kjent hverandre hele livet.
Hun er rett og slett fantastisk, blid, hyggelig, medmenneskelig og dyktig!!