Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nord-Odal Legesenter
En god lytter og ga fin tillit
Lege: Nohman Hassan Ishaq SkrevetEt møte som var preget av kompetanse og ga et betryggende inntrykk. Meget fornøyd med valget av fastlege.
Litt opp og ned
Lege: Ahmad Khalid SkrevetKan være veldig flink. Kan også være skivebom. Hadde med meg nav kontakt, som rettet opp når henvisning først ble sendt til feil sted. Men han glemte å sende med skriv og dokumentasjoner.
Tidligere har han fått det til veldig fort. Virker som han tar veldig lange dager, og at dette kan påvirke ting.
Positivt:
Skrev ut anti-deppressiva ganske fort.
Har fått til å henvise ganske fort til tider.
Negativt:
En del ting, men det går litt mer på min spesifikke situasjon. Kan hende dette er en fantastisk lege for en annens situasjon.
For Lege
Lege: Ahmad Khalid SkrevetDr.Ahmad Khalid , vi er virkelig stolte av deg. Denne graden er verdig en som deg som alltid er hardtarbeidende, ærlig og snill.
Roter med sykemelding og dårlig på psykiatri og smerter.
Lege: Ahmad Khalid SkrevetJeg har hatt denne legen i mange år og han har vært helt fantastisk. Men han har forandret seg, nå har han rotet med datoen på sykemeldingen, følger ikke det de sier på smerteklinikk, sitter å gjesper på timen, fort inn og ut igjen. Når man kommer for noe som har med psyken å gjøre så eier han ikke empati. Så jeg har mistet all tillit.
Kunnskapsrik og følger opp
Lege: Nohman Hassan Ishaq SkrevetDyktig lege som bryr seg. Føler trygghet og at det blir utført tiltak for å hjelpe. Legen tydelig lest seg opp før legetimen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?