Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mjøndalen Legesenter AS
Trygg og flink
Lege: Anne Lindseth SkrevetHun er den beste legen jeg har hatt. Flink føler deg opp.
Er trygg på henne. Henviser deg vidre om trengs. Vil ikke bytte. Håper og få beholde hun mange mange år til.
Veldig fornøyd med henne.
Lege: Henriette Skaar SkrevetHun er trygg å komme til. Hun tar alle prøver som trengs og jeg får raskt svar. Denne legen lytter til meg, og gir meg tips og råd om min sykdom. Jeg håper hun fortsetter her, for jeg synes jeg har fått et godt lege/pasient forhold som jeg gjerne vil beholde.
Dyktig og empatisk
Lege: Henriette Skaar SkrevetMeget dyktig og meget empatisk. Føler å bli sett og hørt. Tar initiativ til videre undersøkelse/spesialistutredning og finner alltid undersøkelsessted med kortest ventetid. Aldri opplevd bedre lege.
Usedvanlig dyktig og tillitsvekkende
Lege: Henriette Skaar SkrevetDyktig fastlege som tar meg på alvor. Rask og effektiv. Er flink til å forklare. Tar nødvendige prøver, og snakker med meg om eventuelle tiltak, behandlinger som bør settes i verk.
Svært dårlig opplevelse totalt sett.
Lege: Henriette Skaar SkrevetOppleves utrygg og litte seriøs, ikke tar pasientene sine på alvor, svært dårlig til å lytte. Anbefales ikke.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?