Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mjøndalen Legesenter AS
Lite tilgjengelig og ikke veldig hjelpsem
Lege: Henriette Skaar SkrevetHun er lite tilgjengelig og det er vanskelig å få booket legetime. Har gått jevnlig til henne ca et år, men har ikke fått en hjelpen jeg trenger. Er ikke fornøyd.
Trygg og lytte på pasient meningene.
Lege: Henriette Skaar SkrevetJeg er ikke vant til legebesøk på minst 9 år siden jeg har flyttet i Norge. Etter HELFO valgte ny fastlege til meg, er det grunnen å ha avtale hos henne og bli kjent med lege. Første inntrykk er jeg ganske behagelig og føler trygg med henne. Hun hører og åpner til pasient medvirkling før behandling. For meg er det viktigste egenskap. Deretter er hun alltid rask oppfølging med saker. Jeg får svar fort når jeg levere inn spørsmål. Tusen hjertelig takk og thump-up til min fastlege.
Interessert
Lege: Anne Lindseth SkrevetJeg føler legen kjenner meg godt nok til å foreta riktige vurderinger. I tillegg stoler jeg på hennes vurderinger. Hun virker interessert i meg og hvordan jeg har det. Totalt meget godt fornøyd
Respektfull og tar initiativ
Lege: Anne Lindseth SkrevetSkriver denne som min «avskjedshilsen» ettersom Anne har redusert sin liste og jeg måtte bytte fastlege.
Har hatt Anne som fastlege i ti år, og har alltid vært fornøyd. Har fått dekket mitt behov for å bli hørt og tatt på alvor. Min oppfatning er at hun gjør gode vurderinger, henviser videre når i tvil, følger opp med prøvesvar etc. Er det noe særlig viktig, tar hun seg tid. Det var tilfelle for min del i livskrise 5 år tilbake.
Synes ventetid på telefon, og for å få time kan være lang. Anbefaler henne likevel på det varmeste!
Behagelig, dyktig og omsorgsfull lege!
Lege: Anne Lindseth SkrevetHar fokus på pasienten, føler meg trygg, blir sjekket nøye. Tar viktige blodprøver, sender henvisning ved det minste tvil. Sender alltid prøvesvar til meg. Veldig god også på den psykiske siden, denne legen viser at hun bryr seg om pasienten!
Absolutt en lege og anbefale!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?