Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heggedal legesenter
Fastlege over mange år
Lege: Annette Bentsen SkrevetAlltid fått nødvendige god, proff imøtekommende behandling når jeg var yrkesaktiv! Henviser videre for nødvendig undersøkelse og hjelp. Alltid lydhør ! Streng , men tillitsfull 👍😁
Er prakt eksemplar av en lege uten sympati.
Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim SkrevetUten å nevne sykemelding, er dette første setning hun nevner at ikke er aktuelt. Hun får det til å virke som at plagene du kommer med kun har et formål, at du ønsker sykemelding. Jeg ønsker hjelp og medisinsk bistand. Ikke nedverdige kommentarer og undertrykkelse. Her er hun ekstremt uprofesjonell.
Trygg og forståelsesfull
Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim SkrevetJeg har hatt flere timer hos Ida og kan varmt anbefale henne. Hun er en utrolig snill lege som skaper en trygg atmosfære. Jeg føler meg alltid sett og forstått, og hun følger nøye opp min situasjon når det er nødvendig.
Trygg dame?
Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim SkrevetDenne legen gir IKKE tilbakemeldinger!! Var hos spesialist 24.juni. De sendte melding til henne samme dag.
Jeg har IKKE hørt et ord fra legen på Heggedal legesenter!!
Trygg
Lege: Sanju Sukhjender Singh SkrevetJeg og tre barna mine har vært pasienter hos Sanju Sukhjender Singh i 4-5 år, og har gjennom hele perioden opplevd en trygg, respektfull og effektiv oppfølging. Fastlegen tar seg tid til å lytte, er grundig i sine vurderinger, og viser ekte engasjement for min helse og velvære. Kommunikasjonen er god, og jeg opplever at jeg alltid blir tatt på alvor. Timeavtaler gjennomføres punktlig, og henvisninger eller prøvesvar formidles raskt og tydelig.
Jeg setter stor pris på den hjelpen jeg har fått, og føler meg godt ivaretatt. En dyktig og empatisk lege som jeg trygt kan anbefale videre.