Heggedal legesenter

Telefonnummer66 90 71 2066 90 71 ...
Trevaren 3 1389 Heggedal

Siste vurderinger av behandlere ved Heggedal legesenter

Trygg og kunnskapsrik.

Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim Skrevet

Føler meg veldig godt ivaretatt. Jeg blir hørt.God kommunikasjon og veiledning.Har fulgt legens anbefaling og det viser seg at det gir bedring.

Nedlatende lege

Lege: Annette Bentsen Skrevet

Veldig skuffet over besøk, mer nedlatende lege skal du lete lenge etter. Ikke interessert i det hele tatt, opptatt av at hun vet best og brukte tiden på å lekse opp om alt hun mente det ikke kunne være isteden for å lytte.
Vil ikke ta blodprøver og avfeide meg som en som kastet bort tiden hennes- med andre ord trodde ikke på et ord av hva jeg sa.
Skuffende.

Erfaring med fastlege og videre henvisning

Lege: Annette Bentsen Skrevet

Jeg har dessverre hatt en skuffende opplevelse med min fastlege, spesielt i forbindelse med min datters langvarige plager med voksesmerter gjennom flere år. Til tross for at smertene ofte varer i mange timer og påvirker hennes hverdag betydelig, har vi opplevd at bekymringene våre ikke har blitt tatt på alvor.

Kommunikasjonen har vært preget av en manglende opplevelse av sympati, empati og forståelse, og det har vært utfordrende å få tilstrekkelig oppfølging.
Etter gjentatte forespørsler fikk vi til slutt en henvisning til barnelege, men dessverre opplevde vi også der en manglende vilje til å gå i dybden på problematikken. Vi har nå tatt kontakt med en dyktig fysioterapeut som ønsker å hjelpe, men som har begrensede muligheter uten tilgang til nødvendige undersøkelser som MR eller røntgen – noe vi har etterspurt over lengre tid.

Jeg håper denne tilbakemeldingen kan bidra til refleksjon og forbedring i pasientbehandlingen, spesielt når det gjelder å lytte til og ta pasienters bekymringer på alvor.

Fastlege over mange år

Lege: Annette Bentsen Skrevet

Alltid fått nødvendige god, proff imøtekommende behandling når jeg var yrkesaktiv! Henviser videre for nødvendig undersøkelse og hjelp. Alltid lydhør ! Streng , men tillitsfull 👍😁

Er prakt eksemplar av en lege uten sympati.

Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim Skrevet

Uten å nevne sykemelding, er dette første setning hun nevner at ikke er aktuelt. Hun får det til å virke som at plagene du kommer med kun har et formål, at du ønsker sykemelding. Jeg ønsker hjelp og medisinsk bistand. Ikke nedverdige kommentarer og undertrykkelse. Her er hun ekstremt uprofesjonell.