Heggedal legesenter

Telefonnummer66 90 71 2066 90 71 ...
Trevaren 3 1389 Heggedal

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Heggedal legesenter

Klok og empatisk

Lege: Annette Bentsen Skrevet

Jeg kunne ikke bedt om en bedre fastlege for meg selv og mine barn! Hun har alltid gode råd- både når jeg selv har hatt problemer, og når barna har vært syke. Hun kan utrolig mye om det meste, kommer med jordnære og kloke råd, og man merker hun både kan fag og har livserfaring og pasienterfaring. Jeg vil aldri bytte lege, og vil rose henne både for at hun tar seg tid, og følger opp. Hun slår opp i retningslinjer når hun er usikkert som er er stort pluss! Også et pluss at ungene liker henne veldig godt.

Tar vare på meg som pasient

Lege: Sanju Sukhjender Singh Skrevet

Her er intet negativt å berette, noe jeg håper vil vedvare.
Får gjort avtaler/kontakt pr telefon når det er nødvendig, kommuniserer ellers gjerne gjennom Helsenorge.
Alltid god informasjon om sykdomsbilder.

Lyttende, kunnskapsrik og empatisk

Lege: Eirik Storaker Lappegard Skrevet

Opplever legen som lyttende, kunnskapsrik og empatisk. Han er forberedt når jeg kommer og jeg opplever at han tar meg på alvor! Anbefales!

Trygg og kunnskapsrik.

Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim Skrevet

Føler meg veldig godt ivaretatt. Jeg blir hørt.God kommunikasjon og veiledning.Har fulgt legens anbefaling og det viser seg at det gir bedring.

Nedlatende lege

Lege: Annette Bentsen Skrevet

Veldig skuffet over besøk, mer nedlatende lege skal du lete lenge etter. Ikke interessert i det hele tatt, opptatt av at hun vet best og brukte tiden på å lekse opp om alt hun mente det ikke kunne være isteden for å lytte.
Vil ikke ta blodprøver og avfeide meg som en som kastet bort tiden hennes- med andre ord trodde ikke på et ord av hva jeg sa.
Skuffende.