Frogner Tannklinikk AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 43 08 1722 43 08 ...
Tidemands Gate 2 0266 Oslo
Vis kart
Frogner Tannklinikk AS holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Behandling
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(8)
8 vurderinger
Pris
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Frogner Tannklinikk AS

Dyktig, hyggelig og nøyaktig

Tannlege: Romina Berg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Hei! Vil gjerne anbefale Romina. Hun virker engasjert, profesjonell, nøyaktig og kunnskapsrik. Jeg har tillit til at hun gjør gode vurderinger og lager gode behandlingsplaner.
Klinikken er innbydende, ser moderne ut med moderne utstyr og det er alltid hyggelig å være der 😊👍🏻

Overskrift

Tannlege: Romina Berg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Denne uken hadde jeg mitt andre møte med tannlege R. Berg hvor jeg skulle trekke min første visdomstann. Jeg følte meg nervøs noen dager før timen, men det gikk fort vekk da jeg møtte henne.

Jeg følte meg rolig og mer behageligere enn jeg har gjort tidligere hos en tannlege, nettopp fordi hun var forsiktig og forklarte hele tiden hva hun holdt på med. Hun gjør alltid research som trengs før et møte, så hun er best mulig forberedt. Det er absolutt funnet en balanse i å gjøre jobben sin som tannlege men også være støttende og respektfull overfor sine pasienter.

Fra å grue meg til tannlegetimer, til å nå se frem til det er en stor forskjell for meg. Jeg skal fortsette å se Berg fremover, og det vil jeg anbefale på det sterkeste til alle andre.

Den beste tannlegen i Norge.

Tannlege: Romina Berg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg måtte vente mange år på en opplevelse som denne. Etter å ha vært hos Romina B. Berg føles det nesten ikke som å ha vært hos tannlegen i det hele tatt. Hun satt en grundig diagnose som førte til en riktig behandling av et tannproblem jeg har hatt i mange år. Dette er noe seniortannleger tidligere ikke har klart å løse for meg. Hun er usedvanlig profesjonell, respekter pasienten og forklarer hva hun gjør hele tiden. Som tannlege gir hun en trygghet det er vanskelig å finne hos andre. Det legges ikke skjul på at andre sine strålende tilbakemeldinger var med på å avgjøre tannlegevalg for min del.

Utenom dette er det vesentlig å merke seg at interiøret på klinikken er moderne og unikt. I det du kommer inn blir du møtt med behagelige farger, planter og møbler du sjelden ser på tradisjonelle tannlegekontorer. Samlet gir dette en behagelig og trygg atmosfære.

Jeg har nå gått til tannlege Berg i flere år, og gir henne mine varmeste anbefalinger.

Veldig dyktig tannlege

Tannlege: Amir Khorshidi Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Svært dyktig, forklarer og kommuniserer godt. Man føler seg trygg og ivaretatt som pasient, og sikker på at det er den mest riktige og beste behandlingen som anbefales

Full pakke!

Tannlege: Romina Berg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg går fast til frogner tannklinikk over flere år og er svært fornøyd.
Når det kommer til tannlege Romina Berg må jeg bare si at hun er en svært dyktig tannlege. Jeg gikk for valget for å få skallfasetter i både over- og undertennene mine etter en nøye vurdering. Dette er en omfattende behandling som krever både tid, tålmodighet og dyktighet og ikke minst fokus på detaljarbeid og presisjon av en tannlege. Romina scorer høyt her! Romina har fått meg til å få det fineste smilet som jeg bare kunne drømt om tidligere. Å få skallfasetter på så mange tenner som jeg fikk er en omfattende og tidskrevende behandling, som Romina jobbet godt for at jeg som pasient ikke skulle føle på. Hun fikk behandlingen til å bli en hyggelig opplevelse og jeg følte meg godt ivaretatt og trygg under hele behandlingen, og som en ekstra pluss fikk jeg se valgri netflix filmer og serier på taket i storskjerm mens jeg fikk behandlingen. Anbefales!