Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holbergs Plads Legesenter
Engasjert lege
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetFastlegen min jeg hadde tidligere var syk så jeg fikk time hos Ravi. Etter den timen byttet jeg fastlege med en gang. Han fikk meg fremst i køen på flere undersøkelser b.l koloskopi. Og jeg fant raskt ut at jeg hadde en kronisk sykdom. Han kunne nødvendigvis ikke så mye om sykdommen men de siste 2 årene jeg har gått hos han har vi lært mye sammen. Han leser seg opp nøye på hva din sykdom er og er han i tvil så ringer han spesialister for å få råd. Han er utrolig flink og god person å snakke med. Det jeg liker aller best med Ravi er at han ikke ser på meg som "syk". Han er alltid spent på å høre hvordan studier, jobb og samboerskapet går.
Han er en god støttestpiller som vil hjelpe.
Fastelege
Lege: Ravinder Singh Bains Skrevet- Hadde en svært tung tid med dette legesenteret både med fast lege og helsepersonalet i kontoret og faktisk over telefonen ved timebestilling.
- Fikk somregels ikke tatt opp mer en ting om gangen, siden han er svert glad i og ta seg tid med og prate opp din tid.
- Var overdrevent har hent ved operasjon, muligens på grunn av dårlig kjemi, men en doktor skal kunne oppføre seg profesjonelt og ikke bruke posisjonen sin med maktbruk ved sprøyteinjeksjon.
- Uhøflig ved avskjed, og av og til kroppslig uhøflighet ved entre slik at det er godt synlig for andre i venteværelsene.
- Foreslå og ta med en huskelapp for og prøve og få gjennom flere saker.
- Vær bestemt på din sykdom/lidelse
- Nå har jeg fått nokk, så nå bytter jeg lege
Særdeles dyktig
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetDr. Bains er min fastlege. I løpet av tiden som min fastlege har han utvist særdeles god medisinsk kompetanse både mht. diagnostikk og behandling vedrørende en rekke forskjellige sykdomsarter. Han er flink til å lytte, og er en fornuftig og kunnskapsrik samtalepartner med humor og et positivt vesen.
Jeg opplever Dr. Bains som meget kunnskapsrik, tilgjengelig og serviceinnstilt, og er veldig tilfreds med å ha ham som fastlege.
Anbefales virkelig!
Anbefales
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetVi har ikke han som fastlege, men han tok i mot oss en fredag ettermiddag da vår sønn var syk - slik at vi skulle slippe å tilbringe kvelden på legevakten! Fantastisk service og omtanke - anbefales 😊
Utilstrekkelig
Lege: Ravinder Singh Bains SkrevetHan var i utgangspunktet både imøtekommende og hyggelig, men med mine symptomer/plager visste han ikke hva han kunne gjøre-og henviste meg heller ikke videre til noen som kunne gjøre noe med dette. Hans "løsning" var "du får lære deg å leve med smertene". Dette var/er totalt uaktuelt for meg, så jeg byttet fastlege i håp om å finne en noe mer ydmyk fastlege som-om vedkommende ikke innehar respektive kompetanse ihvertfall henviser meg videre til noen som kan hjelpe.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?