Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S
Et godt valg!
Lege: Said Tutunchian SkrevetSaid er en meget hyggelig ung lege som tar seg god tid, og henviser videre hvis behov for det. Han forklarer nøye og detaljert hvis du lurer på noe, og virker intressert i deg som person. Han svarer som regel samme dag hvis du sender han mail med spørsmål eller reseptbehov. Beste fastlegen jeg har hatt!
Det eneste problemet med Said, er at hans sekretærer er svært lite imøtekommende. Jeg har flere ganger reagert på hvordan de responderer på beskjeder eller spørsmål. I tillegg kan det være veldig lang ventetid for å få tatt prøver.
Veldig flink
Lege: Robin Jareg SkrevetRobin er faglig dyktig og god på personlig kontakt. Han er flink til å henvise hvis det er nødvendig.
Anbefales!
Bra lege
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetJeg synes Anne Karin er flink. Hun er veldig seriøs (har ikke masser av humor) så det kan være litt skummelt å brette ut om probleme sine, men derimot så synes jeg hun er veldig seriøs på å prøve å finne ut av løsninger til mitt problem. Legekontoret har lite ventetid i telefon og når man booker time. De kunne vært flinkere på å være litt mer smilende og forståelsesfulle men i det store bildet er jeg fornøyd.
Ikke veldig fornøyd
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetFøler ikke legen tar meg seriøst og hører på problemene mine. Viser ikke prøven noe galt blir det heller ikke tatt mer tak i problemet.
Dyktig, hyggelig, lyttende
Lege: Said Tutunchian SkrevetMåtte skifte fastlege og var skeptisk til ny utenlandsk lege. Var redd for kommunikasjonsproblem. Det viste seg å være feil. Jeg er veldig godt fornøyd med min fastlege. Beholder Said så lenge jeg kan.