Said Tutunchian

0 av 1950

Venteliste

20 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Said Tutunchian er en av 616 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Said Tutunchian

Lytter ikke, dårlig tid

Har gått til Said over et par år med forskjellige problemstillinger, og sitter alltid igjen med et inntrykk av å ikke ha blitt lyttet til når jeg går derfra. Said virker stresset og har alltid dårlig tid. Jeg får sjeldent sagt det jeg ønsker å si, før han tar over samtalen og konkluderer. Ingen tid til medbestemmelse eller refleksjon. Han følger ikke opp etter timen, selv om han sier han skal det.

Dette har ført til flere småfeil i behandlingen som jeg har måtte finne ut av selv, og han virker ikke oppdatert på nasjonale retningslinjer og anbefalinger.

Det er lett å få time og han svarer raskt på e-konsultasjoner, men det hjelper ikke når man ikke får den hjelpen man trenger. Kjenner meg ikke igjen i andre anmeldelser.

Helt topp

Empatisk, flink, intelligent. Skønner direkte ditt problem og gjør det ytterste før att hjelpe deg. Jeg er meget førnøjd.

Følte meg oversett og dårlig ivaretatt som pasient

Jeg hadde flere konsultasjoner hos denne legen i en periode hvor jeg opplevde vedvarende symptomer og redusert helsetilstand. Til tross for dette følte jeg at jeg ikke ble tatt på alvor, og oppfølgingen opplevdes som mangelfull.

Etter sykdomsperioden har det vært svært vanskelig å få kontakt, og jeg har opplevd å bli avskåret fra viktige tjenester som reseptfornyelse og digital kommunikasjon. Jeg har forsøkt å få korrigert en feil i en sykmelding, uten at det har blitt gjort.

Dette har vært en belastende erfaring, og jeg håper ingen andre trenger å gå gjennom det samme.

Beste fastlegen!

Vi er en familie på 5 stk. De få gangene det feiler oss noe møter vi kunnskap, effektivitet og bra respons. Kort ventetid, rask respons på spørsmål og ekstra bra på idrettsskader.

Verdens beste fastlege!

Jeg har gått til Said siden jeg var liten, og han har alltid lyttet til mine behov og funnet gode løsninger. Han er meget profesjonell, intelligent og løsningsorientert. Etter hvert besøk føler jeg meg alltid bedre, selv om medisinene kanskje ikke har begynt å fungere😅 Han er en god og varm mann, med stor forståelse og enda større medfølelse.