Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud
Beste lege noensinne!
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetLinnea er min favoritt lege :) Det er alltid veldig hyggelig å komme til henne :) Og jeg alltid får hjelp jeg trenger. Hun er så ansvarsfull at hun ringer tom på kveldstid hvis hun ikke rekker å ringe på dagstid.
En helt unik fastlege
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetLinnea er så dyktig, empatisk, trygg, god, driftig, kunnskapsrik og ekstremt godt medmenneske! Jeg håper jeg aldri må bytte fastlege igjen! Alle burde hatt en fastlege som Linnea!
Føler meg sett
Lege: Harald Eik Løvland SkrevetVært min fastlege i mere enn 10 år. Han tar meg på ting jeg kan klare selv og hjelper meg med ting jeg ikke klarer selv. Gir ikke ut resepter uten grunn. Noe jeg setter høyt
Beste fastlegen, men kontoret derimot…
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetDr Shumba er en utrolig flink fastlege på alle måter. Lytter, er pliktoppfyllende, tar deg på
alvor etc. Derimot legesekretærer kunne jeg hvert foruten, dårligere service skal man lete lengre etter. Sure, lite i møterommene, og virker ikke som de ønsker at du kommer i det store og hele.
#hilsen off godkjent helsesekretær med erfaring fra legekontor og sykehus#
Den beste legen i Oslo!
Lege: Chikomborero Linnea Benedicte Skjævesland Shumba SkrevetJeg har hatt Linnea som fastlege siden 2019. Hun er en av de menneskene som lytter, ser deg og følger opp. Hun er empatisk og dyktig. Anbefaler henne som fastlege!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?