Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Trygg og flink
Lege: Peder Anker SkrevetFlink og tydelig lege som lytter til problemene. Føler at man får den hjelpen man trenger. Alltid blid og hyggelig.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Peder Anker SkrevetDr. Anker er faglig dyktig, stiller gode spørsmål og er en god lytter. Kommer med gode innspill på forbedringer, og tar seg tiden til å forklare sammenhengene mellom ting.
Beste legen!
Lege: Peder Anker SkrevetForrige fastlege tok meg ikke på alvor, det endret seg da jeg byttet til Dr. Anker. Han lyttet til det jeg sa og jeg opplevde å bli hørt. Han er faglig flink, forklarer godt, er løsningsorientert, og vil meg vel. Anbefales på det varmeste!
Lite fleksibel og løsningsorientert
Lege: Peder Anker SkrevetBasert på min opplevelse av Peder Anker som fastlege, kan jeg dessverre ikke anbefale han.
I en periode der jeg var helt avhengig av mine faste medisiner, opplevde jeg at han arbeidet i mot, og ikke for meg.
Flink og grundig
Lege: Peder Anker SkrevetHadde time hos Dr.Anker. Han fremsto dyktig, trygg og hadde satt seg godt inn i journalen på forhånd. Anbefales!