Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegen Legesenter
Dårlig.
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetLokaler er udelikate og med dårlig lydisolering hvilket ikke ivaretar pasienten.
Generelt lav profesjonalitet.
Lydhør og hjelpsom
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetJeg har gjennom flere år brukt Ragnhild ifm akutte og mindre akutte situasjoner. Hun har vært lydhør for min situasjon og effektiv i behandlingsløpet når vi har kommet frem til hva som er best for meg. Det har alltid vært trygt å komme dit for konsultasjon og jeg har følt meg meg ivaretatt. Jeg ønsker også gi ros til legekontorets øvrige ansatte som alltid har vært hyggelige og hjelpsomme til tross for stor pågang.
Stiller opp
Lege: Ghadir Zaer Ghafla Al-Swaty SkrevetJeg går til lege når jeg har sykdom og skumle symptomer, ikke for vondter og slitenhet, og jeg ber ikke om sykemelding. Hos Al-Swaty blir jeg tatt på alvor, og grundig undersøkt, og han har kommunisert og tatt tak i ting som haster veldig raskt og til og med på helligdager og når han er på ferie. Varm anbefaling fra meg.
M
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetRagnhild gjorde först ett gott intryck på mig. Hon verkade lyhörd och tog sig tid. Men efter relativt kort tid förstod jag att detta bara var en fasad. Hon är relativt ”gammeldags” i sitt sätt att tänka, har en del personliga åsikter som hon blandar in i sin professionella roll som läkare. Det var också problematiskt i förhållande till hennes uppföljning till NAV, som måtte purre på henne för att hon skulle uttala sig eller bistå dem med möten eller information.
Jag valde att byta fastlege - och det skulle jag ha gjort länge för. Hon var bara stress och problem.
Forferdelig
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetJeg fikk henne som fastlege for noen år siden, har i alle år vært bortskjemt med fastlegen min inntil hun flyttet.
Ragnhild sitter fast i dataskjermen når jeg prøver å snakke med henne, henvisninger blir alltid avvist, hun lovte å hjelpe ift nav og søknad om ufør
Dette måtte jeg klare selv
Om jeg forteller om symptomer ift kroppen avviser hun dette skulle tro hun hadde røntgen syn, vanskelig å få time
Vel anbefaler ingen å ta henne som en fastlege
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?