Bylegen Legesenter

Telefonnummer69 30 02 2069 30 02 ...
Bryggeriveien 10 A 1607 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Bylegen Legesenter

Stiller opp

Lege: Ghadir Zaer Ghafla Al-Swaty Skrevet

Jeg går til lege når jeg har sykdom og skumle symptomer, ikke for vondter og slitenhet, og jeg ber ikke om sykemelding. Hos Al-Swaty blir jeg tatt på alvor, og grundig undersøkt, og han har kommunisert og tatt tak i ting som haster veldig raskt og til og med på helligdager og når han er på ferie. Varm anbefaling fra meg.

M

Lege: Ragnhild Henriette Risnes Skrevet

Ragnhild gjorde först ett gott intryck på mig. Hon verkade lyhörd och tog sig tid. Men efter relativt kort tid förstod jag att detta bara var en fasad. Hon är relativt ”gammeldags” i sitt sätt att tänka, har en del personliga åsikter som hon blandar in i sin professionella roll som läkare. Det var också problematiskt i förhållande till hennes uppföljning till NAV, som måtte purre på henne för att hon skulle uttala sig eller bistå dem med möten eller information.
Jag valde att byta fastlege - och det skulle jag ha gjort länge för. Hon var bara stress och problem.

Forferdelig

Lege: Ragnhild Henriette Risnes Skrevet

Jeg fikk henne som fastlege for noen år siden, har i alle år vært bortskjemt med fastlegen min inntil hun flyttet.
Ragnhild sitter fast i dataskjermen når jeg prøver å snakke med henne, henvisninger blir alltid avvist, hun lovte å hjelpe ift nav og søknad om ufør
Dette måtte jeg klare selv
Om jeg forteller om symptomer ift kroppen avviser hun dette skulle tro hun hadde røntgen syn, vanskelig å få time
Vel anbefaler ingen å ta henne som en fastlege

Respektløs, uhøflig og ufaglig

Lege: Ghadir Zaer Ghafla Al-Swaty Skrevet

Hatt en forferdelig opplevelse sammen med min far hos denne legen. Hører ikke på oss. Vil kaste oss ut bare 2 minutter etter vi vært inn på kontoret. Viser ingen respekt eller forståelse. Ingen empati. Han spurte min far ( lever du fortsatt ? Når kommer til å dø?) Hvor lenge du skal leve ? Vi ble sjokkert av dette !!! Er det mulig en slik lege får lov til å jobbe i Norge ?
Legeerklæringen som har skrevet var elendig . Ingen helseopplysninger, diagnoser , funksjonsevne -vurdering, signatur , sted eller dato i legeerklæringen ! Vi betalte kr 300 for denne forferdelige legeerklæringen, som ble avslått pga manglende info.

Trygg og empatisk

Lege: Ghadir Zaer Ghafla Al-Swaty Skrevet

Har fra første time opplevd Ghadir som human, kunnskapsrik og en god lagspiller. Ansatte på legekontoret er alltid blide og løsningsorienterte. Ganske lett tilgjengelige på telefon i forhold til andre legekontorer. Så en stor takk til alle til Bylegen legekontor når man virkelig trenger dere❤️