Profilbilde

Tannlegebislett

Profilbilde

Om klinikken

Vi er et tannhelseteam i søken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert på høykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mål i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.

Som pasient hos oss tas du på alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljø preget av profesjonalisme som vil gjøre ditt tannlegebesøk til en helt annerledes og positiv opplevelse.

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling. Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.

Med moderne utstyr og materieller av høyeste kvalitet kan vi bistå med de fleste innen tannbehandling:

* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte på dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)

Og mye mer.

Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss før tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmåte som passer dine behov.

Tannlegebisletts operatører er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Kontakt

Telefonnummer22 46 47 4322 46 47 ... Nettsted
Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Vis kart
Tannlegebislett holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(258)
258 vurderinger
Behandling
(218)
218 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(211)
211 vurderinger
Pris
(187)
187 vurderinger

Siste vurderinger av Tannlegebislett

Fantastisk tannlege!

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har sterk tannlegeskrekk fra tidligere dårlige opplevelser hos andre tannleger, men hos Raquel blir jeg veldig godt ivaretatt, behandlingen er superproff, effektiv og smertefri. Som Raquel sier; «her behandler vi først og fremst mennesker». Anbefaler tannlegebislett på det aller sterkeste!

Fantastisk opplevelse

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Man føler seg godt ivaretatt og får god informasjon gjennom hele besøket.

Trukket en visdomstann og tatt en rotfylling, så mine forventninger var ikke så store, men de var veldig hyggelige og fikk meg til å glemme min tannlegeskrekk.

Skal tilbake for å trekke en til visdomstann, og jeg gleder meg faktisk.

Roberto <3 !

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Var hos Roberto i sommer da jeg skulle fjerne en visdomstann. Gruet meg, da jeg hadde hatt en litt dårlig opplevelse på en annen tannklinikk.
Det var derimot ingen grunn til det! Roberto og hans dyktige medhjelpere gjorde opplevelsen så god som den kunne bli, med musikk fra Mexico, selfie av tanna, tannlegen og meg og et innblikk i Robertos spreke løpeliv. Å få anti-hevelsessprøyte gjorde at jeg så tilnærmet normal ut etterpå, etter et besøk der man vanligvis ikke tar seg ut fra sin beste side.
Må også legge til at han var svært tilgjengelig på mail.
Roberto er den beste!!

Anbefales på det varmeste

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Roberto er både utrolig flink, hyggelig og morsom. Har fjernet to visdomstenner hos han, og det har aldri vært noe annet enn en positiv opplevelse. Han kom med gode tips både underveis og i etterkant, samt var veldig tilgjengelig da jeg trengte oppfølging.
Vil fortsette å gå til Tannlege Bislett så lenge jeg bor i Oslo, og anbefaler de på det varmeste.

Kommer ikke til å bytte

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Anbefales på det varmeste! Veldig hyggelig og flink tannlege, og selv om jeg har flyttet fra området vil jeg fortsette å gå til henne så lenge jeg bor i Oslo. I møte med min tannlegeskrekk er hun så flink til å få meg til å føle meg mer komfortabel, og det er aldri noe problem å få tilpasset timen ift. dette.