Tannlegebislett

Om klinikken

Vi er et tannhelseteam i søken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert på høykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mål i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.

Som pasient hos oss tas du på alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljø preget av profesjonalisme som vil gjøre ditt tannlegebesøk til en helt annerledes og positiv opplevelse.

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling. Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.

Med moderne utstyr og materieller av høyeste kvalitet kan vi bistå med de fleste innen tannbehandling:

* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte på dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)

Og mye mer.

Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss før tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmåte som passer dine behov.

Tannlegebisletts operatører er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Kontakt

Telefonnummer22 46 47 4322 46 47 ... Nettsted
Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Tannlegebislett holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(228)
228 vurderinger
Behandling
(190)
190 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(185)
185 vurderinger
Pris
(162)
162 vurderinger

Siste vurderinger av Tannlegebislett

Beste tannlegen jeg har hatt!

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg kom inn for røntgen og rutinekontroll. Men min tannlegeskrekk har jeg drøyd det lenge og undersøkt rundt om tannleger i Oslo. Jeg kunne ikke komt et bedre sted. Til å ha tannlegeskrekk er dette den absolutt beste erfaringen jeg har hos tannlegen.
Han tar seg god tid, er tålmodig og ikke minst vennlig! Jeg syntes også han var grundigere enn jeg har opplevd at de fleste tannleger er. Begrunner valg og anbefalinger.
Jeg har rådet alle mine nærmeste å dra til Roberto, og håper han fortsetter på Bislet i mange år!

Ekstremt bra tannlege

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har hatt rotfylling, trekking av visdomstann og div andre behandlinger her. Hadde tannlegeskrekk før jeg gikk hit, men den er nå helt borte. Det er nesten som at man gleder seg til neste behandling😂

Første positive tannlegeopplevelse

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Skulle fjerne en betent visdomstann. Roberto gikk gjennom alle steg i prosessen på forhånd og under inngrepet. Alt var over på under 15m. Kjente ingenting og følte meg trygg gjennom det hele. Merkbart svært kompetent tannlege med fantastisk evne til å gjøre deg trygg. Fra en som har hatt tannlegeskrekk siden barndommen, var dette en utrolig ålreit opplevelse.

Min beste anbefaling!

Ekstremt dyktig tannlege

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg hadde en vanskelig og skjeiv visdomstann som måtte opereres ut. Dette fikk han til på en times tid, helt utrolig..Gjorde ikke vondt. Roberto vet hva han driver med, og jeg har ikke tannlegeskrekk lenger.

Hvis du syns å trekke tenner er skummelt, dra hit. Ikke bare er de flinke, men snille og alltid i godt humør. Prisen er også lav.

De beste tannlegene!

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Raquel og Roberto er de beste tannlegene jeg har vært hos. Håper dere begge fortsetter det gode arbeidet i mange år fremover!