Tannlegebislett

Om klinikken

Vi er et tannhelseteam i søken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert på høykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mål i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.

Som pasient hos oss tas du på alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljø preget av profesjonalisme som vil gjøre ditt tannlegebesøk til en helt annerledes og positiv opplevelse.

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling. Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.

Med moderne utstyr og materieller av høyeste kvalitet kan vi bistå med de fleste innen tannbehandling:

* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte på dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)

Og mye mer.

Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss før tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmåte som passer dine behov.

Tannlegebisletts operatører er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Kontakt

Telefonnummer22 46 47 4322 46 47 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Nettsted
Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Vis kart
Tannlegebislett holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(169)
169 vurderinger
Behandling
(141)
141 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(137)
137 vurderinger
Pris
(119)
119 vurderinger

Siste vurderinger av Tannlegebislett

Rolig og selvsikker

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Fin opplevelse, hele operasjonen gikk plettfritt. Både Roberto og resten av kollegaene sørget for en herlig og effektiv fjerning av visdomstannen. Underveis sørger han for god kommunikasjon, støtte og humor. Anbefales på det varmeste.

Min fantastiske tannlege

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har gått hos denne tannlegen i ni år. Startet med total tannlegeskrekk og går i dag til tannlegen med stor glede. Han gir meg ro og trygghet samtidig som han utfører utmerket arbeid. Jeg kan trygt anbefale han til alle😁😁😁😁

Kunne ikke vært med fornøyd!

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Å gå til tannlegen gjør jeg kun når det er helt nødvendig. Det ble nødvendig da jeg våknet opp med sinnsykt tannverk. Jeg ringte inn og fikk time samme dag. Rakk derfor ikke grue meg til å trekke den vonde visdomstanna. Møtte et superhyggelig personale som tok meg imot med åpne armer. Tannlegen informerte meg godt før vi satt igang og jeg følte meg trygg under hele operasjonen.

Kombinasjonen av profesjonalitet, humør og imøtekommenhet gjorde at dette ble desidert den beste erfaringen jeg har hatt hos tannlegen!

Anbefales!!

Dårlig opplevelse

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Var til tannlegeundersøkelse og opplevde at hun ikke var så hyggelig. Tannrensen var den dårligste jeg har hatt. Det var nesten som en helt vanlig tannpuss på 2 min. Jeg fikk sår i munnen og vanskelig for å spise etter at hun presset utstyr i munnen min for å ta bilde av tennene. Vil ikke gå hit mer.


Hei og takk for tilbakemelding. Tannrens/tanpuss tilpasses pasientens behov. Man er nødt til å bruke mer tid og ressurser på en røyker, eller pasienter som har dårlig hygiene eller har noen type tannkjøttssykdom enn hos dem som har lite plakk/tannsten og har bra munnhygiene (ofte mer enn 2 minutter).
Jeg vil nok huske å understrekke dette hos andre pasienter i slike situasjoner.

Når det gjelder røntgenopptak.
En liten munn og stiv muskulatur kan føre til noen type irritasjon/sår i slimhinner når røntgensensor plasseres i munnen. Vit at for at vi skal kunne fastslå en trygg diagnose er vi noen ganger nødt til å legge sensoren bak i et "ubehagelig" sted hos noen, ofte visdomstannområde i underkjeven.
Dine kommentarer hjelper oss å forbedre oss.
Vi står til tjeneste med ytterligere opplysninger.

Besvart av Raquel Galetto-Plascencia

Fantastisk tannlege!

Tannlege: Raquel Galetto-Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg er utrolig imponert over Raquel! Jeg, som mange andre kvier meg for å gå til tannlegen. Men å gå til Raquel er ikke noe å bekymre seg for! Jeg måtte ta mitt første hull nå, og hadde gruet meg lenge. Jeg kommer til timen, og svetter og stresser. Jeg tror tilogme jeg gråter litt. Et lite stikk for bedøvelse, og ingen smerte overhode. Hun tar seg godt tid, forklarer og beroliger deg. Når jeg var ferdig kunne jeg ikke annet enn å gi henne en klem. For en fantastisk god opplevelse! Å gå til tannlegen er ikke noe problem med en sånn lege!