Profilbilde

Tannlegebislett

Profilbilde

Om klinikken

Vi er et tannhelseteam i søken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert på høykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mål i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.

Som pasient hos oss tas du på alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljø preget av profesjonalisme som vil gjøre ditt tannlegebesøk til en helt annerledes og positiv opplevelse.

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling. Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.

Med moderne utstyr og materieller av høyeste kvalitet kan vi bistå med de fleste innen tannbehandling:

* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte på dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)

Og mye mer.

Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss før tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmåte som passer dine behov.

Tannlegebisletts operatører er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.

Kontakt

Telefonnummer22 46 47 4322 46 47 ... Nettsted
Thereses Gate 51 A 0354 Oslo
Vis kart
Tannlegebislett holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(294)
294 vurderinger
Behandling
(245)
245 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(237)
237 vurderinger
Pris
(210)
210 vurderinger

Siste vurderinger av Tannlegebislett

Great dentist

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Roberto is a really great dentist.
He is extremely competent, particularly in endodontics treatments such as root-canal treatments.
I came in with pain and caries, some of which were caused by old treatments that were done improperly.
He fixed it with great mastery and I haven't had issues after his treatments.
He always takes care to explain well the problems and how a proper treatment should look like. By the end, he always shows the result and explains very clearly his assessment of the x-ray images.

I did several procedures there, from simple cleanings to cavities/caries fillings and full root-canal treatments (including crown placement). All went great.

Also, he masters several languages (at least NO, ES, EN) and is empathetic and fun, with a great sense of humor.

Roberto knows what’s up

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

10/10, utrolig dyktig tannlege som vet hva han gjør, i tillegg forsikrer han at pasienten ikke har noe ubehag under behandling

Tannlege i verdensklasse

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg er bare i totalt sjokk over å ha møtt denne fantastiske skapningen av et menneske. At han hadde 25 års erfaring var ikke vanskelig å merke. Dette var en tannlege som jeg bare har lovord om. Han må rett og slett oppleves. Glem alt av tannlege angst. Jeg stoler sjeldent på mennesker, men han fikk umiddelbart all min tillit. Fantastisk sekretær som hjalp han også. Dette blir min faste tannlege. Måtte du være tannlege for evig og alltid. Nå blir det lett for meg å oppsøke tannlege fremover. Ps: Han strekker seg lengre enn en tradisjonell tannlege, så hvis du ønsker mindre smerter, mindre komplikasjoner, en som gjør en ordentlig og ryddig jobb, er beroligende, glad og positiv, tar utfordringer som måtte komme med den største profesjonalitet. Så er dette din tannlege. Virkelig helt fantastisk. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!!

Superfornøyd

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Kom inn med tannrekke oppe og ned full av feil behandlinger etter forrige tannlege annet sted i Oslo.
Roberto veiledet meg gjennom kommende behandling og reparasjoner step-by-step. Forsikret meg om at jeg hadde forstått hva som skal skulle skje. Veiledet meg under behandlingen og forklarte tydelig hva han gjorde. Skulle gjerne deltatt mer i samtalen dog munnen fullt av utstyr. Han klarer likevel å snakke for to - hyggelig ment 😄

Den beste tannlege !

Tannlege: Roberto Plascencia Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Går til Roberto i mange år. Kjempefornøyd. Han er ikke bare den dyktigst tannlege , man også fantastisk menneske. Jeg er så heldig at jeg fant han.