Tannlegebislett
Bestill time
Vi vil rense tennene dine, undersøke deg nøye, ta røntgenbilder, stille noen spørsmål og gi deg tilbakemelding om din nåvrende status. Finner vi et avvik, kan vi diskutere behandlingsalternativer
| I dag 21. aug | I morgen 22. aug | Søn 23. aug | Man 24. aug | Tir 25. aug | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Om
Tannhelse med kvalitet, trygghet og omtanke
Vi er et engasjert tannhelseteam med ett mål: å gi deg best mulig tannhelse, funksjon og estetikk – i et trygt og behagelig miljø.
Hos oss blir du tatt på alvor. Vi legger vekt på personlig service, profesjonell behandling og god kommunikasjon, slik at tannlegebesøket blir en positiv og trygg opplevelse.
Din trygghet er viktig for oss
Vårt serviceorienterte team sørger for at du får tydelig og relevant informasjon før, under og etter behandlingen. Med oppdatert fagkunnskap, moderne utstyr og materialer av høy kvalitet tilbyr vi et bredt spekter av tannbehandlinger.
Vi kan blant annet hjelpe deg med:
- Akutt tannbehandling – akutte pasienter prioriteres og får ofte time samme dag
- Fjerning av visdomstenner
- Rotbehandling
- Protetisk behandling
- Fyllinger og annen konserverende tannbehandling
- Og mye mer
Tannbehandling på dine premisser
Har du tannlegeskrekk eller synes du tannbehandling er spesielt ubehagelig? Du er ikke alene.
Vi har lang erfaring med pasienter som opplever sterk tannlegeangst. Fortell oss gjerne om dette allerede når du bestiller time. Sammen finner vi en behandlingsform og et tempo som er tilpasset dine behov og din trygghet.
Faglig kvalitet du kan stole på
Tannlegebisletts behandlere er autorisert helsepersonell og har nødvendig norsk autorisasjon for å utøve tannlegeyrket. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforening.
Velkommen til Tannlegebislett – moderne tannbehandling med kvalitet, trygghet og omtanke.