Oslo Tannlegesenter AS

Kontakt

Tordenskiolds gate 6B 0160 Oslo
Tlf: 22 42 49 50 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Oslo Tannlegesenter AS holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Priser

Ingen prisinformasjon er registrert på denne klinikken.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
131 vurderinger
Behandling
99 vurderinger
Tilgjengelighet og service
90 vurderinger
Pris
80 vurderinger

Siste vurderinger av Oslo Tannlegesenter AS

Godt jobba!

Tannlege: Shoresh Afnan Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Opplever Shoresh som omtenksom og empatisk. Flink til å følge opp pasienten, også i helga. Dette var/er en udelt positiv opplevelse!

Hun kurerte min tannlegeskrekk

Tannlege: Jannie Holte Biering Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Etter å ha unngått tannlegen i 10 år skjønte jeg for 3 år siden at jeg måtte ta tak i dette. Søkte rundt for å finne en tannlege med gode tilbakemeldinger fra pasienter med tannlegeskrekk og det hadde Jannie. Hun er en utrolig varm og omsorgsfull tannlege, men har samtidig full kontroll. Informerer godt underveis og arbeider på mine premisser som fort ble mulige å jobbe med.

Tidligere har jeg måttet ta full narkose for å få utført tannlegebehandling, men etter at jeg begynte hos Jannie har vi fikset ca 25 hull og har nå to årlige kontroller. Mengden hull har med veldig dårlig emalje å gjøre slik at det ofte er et nytt lite hull å fikse per kontroll, men hun har hjulpet meg til å klare dette uten problemer overhodet.

Min kone, som ikke har noen tannlegeskrekk overhodet, har også begynt hos Jannie og er også meget fornøyd så hun er tydeligvis dyktig med pasienter uten skrekk også.

De har også noen kveldstimer som gjør det mulig å få til tannlegebesøk selv i en hektisk hverdag.

Tannlegen du kan stole på

Tannlege: Jannie Holte Biering Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jannie ble kvitt min tannlegeskrekk like godt som mine hull!

Hun er kjapp og effektiv samtidig som hun følger pasientens tempo på det emosjonelle. Definitivt funnet min faste tannlegge!

Dyktig, imøtekommende og usedvanlig hyggelig

Tannlege: Gunhild Rekkedal Sollid Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

I sommerferien opplevde jeg at en tann knakk. Jeg hadde time hos min faste tannlege (som var på ferie akkurat da) ca en uke senere, men følte for å få en vurdering av skaden så fort som mulig.

Siden jeg har gått til en og samme tannlege i 25 år ante jeg ikke hvor jeg skulle dra, men valgte Oslo Tannlegesenter pga beliggenheten og fordi jeg kunne få time raskt.

Jeg hadde time tidlig på morgenen, og da jeg kom frem var ikke kontoret åpent ennå. En ung dame ventet utenfor. Vi kom i snakk og det viste seg å være tannlegen, Gunhild, som ikke hadde nøkkel den dagen! Vi hadde en hyggelig prat mens vi ventet, og det slo meg hvor utrolig hyggelig, imøtkommende og tillitvekkende hun er.

Undersøkelsen gikk raskt og hun sa at det gikk helt fint å vente en uke til jeg kom til min faste tannlege. Hun slipte ned en skarp og plagsom kant på den ødelagte tannen også. Prisen var en positiv overraskelse.

Det er et halvt år siden jeg var der nå, men jeg husker fortsatt besøket i tannlegestolen hos Gunhild som en veldig hyggelig opplevelse.

Jeg har lenge lurt på hva jeg skal gjøre når min faste tannlege går av med pensjon om noen år, siden jeg tidligere hadde tannlegeskrekk og fortsatt blir utrygg hvis jeg må til nye/fremmede tannleger. Jeg lurer ikke lenger. Når det skjer drar jeg rett til Gunhild, så jeg håper du blir der du er, Gunhild! Du er akkurat slik en tannlege skal være! Dyktig, seriøs, informerer godt underveis og veldig trygg, tillitvekkende og hyggelig!

Trygt, effektivt, bra resultat med en flott dame:)

Tannlege: Jannie Holte Biering Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Flott dame!

Veldig dyktig, opplevde minimal smerte ved å trekke 2 tenner og ved å borre og rense. Beste tannlegeppplevelsen jeg har opplevd på mine 30 år!

Forstår du ikke så godt dansk? si ifra om dette og det vil gå helt fint:)
Generelt- hun gir deg forklarende og gode svar på alt du lurer på!

Hun her bare fikser det du trenger hjelp til- gjennom godt samarbeid! Prisen er helt ok. Iallefall for en så flott behandling.

Annbefales!