Stortorget Legesenter

Torggata 83 2317 Hamar

Siste vurderinger av behandlere ved Stortorget Legesenter

Føler meg trygg.

Lege: Brian Zamel Skrevet

Veldig fornøyd. Reagerer på det som er galt, tar prøver å følger med. Passer timen ganske bra. Gjennomgår medisinlisten om forandring ev. er nødvendig.

Min nye lege – en glede!

Lege: Brian Zamel Skrevet

Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet for den utmerkede behandlingen jeg har mottatt hos deg. Byttet til deg som lege har vært en av de beste avgjørelsene jeg har tatt, og jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Din vennlige væremåte, profesjonalitet, og evne til å lytte til mine bekymringer gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg setter stor pris på at du alltid tar deg tid til å forklare ting grundig og gir meg den beste oppfølgingen. Takk for alt du gjør!

Fornøyd

Lege: Celinda Almaas Skrevet

Jeg hadde Celinda som fastlege i noen år mens jeg bodde på Hamar. For meg var det viktig å ha en kvinnelig lege. Opplevde henne som imøtekommende, kunnskapsrik og at hun tok meg på alvor som pasient. Samtidig som hun ikke virker som en lege som duller med pasientene. Kan anbefales. Synes også helsesekretærene på legesenteret alltid har møtt meg på en god måte.

Dårlig lege

Lege: Emma Rudneva Skrevet

Ble ikke tatt på alvor, hun sa jeg var over sensitiv etter jeg ble utsatt for overgrep.
Plagene jeg hadde med andre utfordringer ble ikke fulgt opp.

Og så MANGE vikarer! Hun er ikke tilstede.
Finn en annen lege!

Fantastisk lege

Lege: Brian Zamel Skrevet

Brian er flink til å forklare og finne løsninger på alle mine helseplager. Blir alltid forstått og hørt. Anbefales på det sterkeste