Logo for OC Tannlegene Klette og Race

OC Tannlegene Klette og Race

Logo for OC Tannlegene Klette og Race

Om

Vi er en moderne, privat tannlegepraksis midt i Moss sentrum bestående av seks allmennpraktiserende tannleger, en tannpleier, og oral kirirug som tilbyr et bredt spekter av moderne tannbehandlinger.

Med god kapasitet, fleksible åpningstider og buss/taxi holdeplass rett ved, er vi godt rustet til å møte dine behov. Du kan stå gratis på Amfi p-hus i to timer.

Vi har korte ventetider og tilbyr akutt hjelp.

OC Tannlegene Klette og Race holder til i Moss

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av OC Tannlegene Klette og Race

Stø som fjell

Tannlege: Elisabeth Pettersen Skrevet
Pris

Elisabeth er gjennom proff og teknisk svært dyktig på alle typer tannbehandlinger, samtidig som hun gir kloke råd hvis det er flere alternativer i behandlingen. Har aldri angret på at jeg ble pasient hos henne! I tillegg til at jeg alltid får time raskt hvis det skjer noe uforutsett. Alt i alt svært fornøyd med henne som behandler!

Utrolig proff og hyggelig kirurg

Tannlege: Lars Peter Sand Skrevet
Pris

Sand innga umiddelbar tillit ved første gangs undersøkelse. Dette inntrykket holdt seg da han opererte 5 uker senere. Ualminnelig rolig, hyggelig og utrolig stø på labben da han satte inn 3 implantater på rekordtid. Dagen etter er hevelsen gått ned og det er ikke noe ubehag etter inngrepet. Meget imponert over jobben!

Beste Kjevekirurgen!

Tannlege: Lars Peter Sand Skrevet
Pris

Har hatt en fantastisk opplevelse. Lar Peter Sand er veldig dyktig kar. Hyggelig å prate med, lett å kommunisere. Veldig fint besøk. Anbefales på det sterkeste.

Den absolutt beste tannlegen 🙂

Tannlege: Erik von Hafenbradl Skrevet
Pris

Super hyggelig sympatisk ung herremann 🙂Føler meg altid velkommen og godt ivaretatt .Utrolig flink og anbefalles på det varmeste 🙂

Suveren!

Tannpleier: Synne B Antonsen Skrevet
Pris

Har renset tennene hos ulike tannleger gjennom årene. Fikk anbefalt Synne i Moss. Helt utrolig resultat! Hun klarte å fjerne all misfarging på tennene mine. Helt utrolig! Har brukt endel snus og var redd jeg aldri kunne få bort mange gulbrune partier. Hun jobbet veldig effektivt og fikk bort alt! Imponert! Anbefales på det sterkeste:) Veldig hyggelig og forklarte hele veien hva hun gjorde og hvorfor.