Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kapp Legesenter
Dyktig og flink med mennesker
Lege: Branka Pilipovic SkrevetFlink til å se hele mennesket. Gjør det lille ekstra og står på for pasienten. Faglig dyktig. (kronisk overarbeidet som alle andre fastleger)
Slik skal en fastlege være.
Lege: Inese Riekstina SkrevetInese er virkelig en fastlege som tar deg på alvor. Hun er grundig, kunnskapsrik og forklarer godt. Selv ved knapp tid og 3-4 pasienter i kø på venterommet, får man ikke følelsen av at hun stresser eller vil bli fort ferdig.
Man kan stole på
Lege: Jan Cornelis Walig SkrevetEndelig en fastlege vi kan stole på. Han har kunnskap og alltid en hjelpende hånd. Han og hans team kan ikke bli bedre. Alltid blide og hyggelige mennesker som jobber for å hjelpe. Kort ventetid og gode samtaler. Kan bare anbefales.
Dyktig lege
Lege: Branka Pilipovic SkrevetTar deg på alvor, er beroligende og har alltid et svar å gi. Er hun i tvil har hun ikke noen problemer med å konfere med andre leger.
Fantastisk legekontor, men kun dyktige arbeidere.
Fantastisk lege
Lege: Branka Pilipovic SkrevetJeg har Hatt Branka i 14 år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd! Hun er løsningsorientert, hyggelig og hun lytter! Hun er flink til å beskrive, og informere og jeg føler meg godt ivaretatt hos henne! Hun har min varmeste anbefaling! Jeg vil hverfall ikke bytte lege!!