Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vollen Legekontor
Var bra. Nå er det dårlig.
Lege: Ragnhild Evensen Tunestveit SkrevetTidligere var ragnhild god. Nå surrer hun mye og følger ikke godt nok opp. Dette kan være alt fra e-konsultasjon som ikke følges opp, eller når man skal ta blodprøver dagen etter legebesøk og hun ikke har sendt inn rekvisisjon til bøodprøvene.
Dette var leit å høre at du opplever. Jeg setter pris på tilbakemeldinger slik at jeg kan jobbe med å forbedre meg.
Besvart av Ragnhild Evensen TunestveitSvært kunnskapsrik doktor!
Lege: Martine Hannestad Kummen SkrevetByttet våren 2022 til Dr Martine Kummen, jeg har nok litt problemer med å innrømme at jeg alltid er stresset i møte med helsevesenet, mye av årsaken er vel også ikke så gode erfaringer.
Dr Kummen så vel dette egentlig veldig fort, hun tar seg alltid tid til å forklare på en pedagogisk måte, hun er alltid oppdatert og følger deg opp på en eksemplarisk måte, hun er genuint opptatt av å hjelpe deg.
Har vel egentlig aldri følt meg mer ivaretatt og trygg, helsesekretærene er også svært hyggelige og imøtekommende.
Omsorgsfull og trygg
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetEn lege som kommer ut fra kontoret og ser på pasienten i bil må man lete lenge etter! God humor er også tilstede. Svært fornøyd.
Fantastisk!
Lege: Ragnhild Evensen Tunestveit SkrevetJeg er svært fornøyd med henne. Svært forståelsesfull og grundig lege. Empatisk og hyggelig. Beste fastlegen jeg har hatt!
Dyktig og kunnskapsrik lege!
Lege: Martine Hannestad Kummen SkrevetJeg er meget fornøyd med Dr. Kummen. Hun tar seg god tid til deg og følger opp. Alltid hyggelig og imøtekommende.
Kan anbefales!