Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslogynekologene
Imøtekommende og dyktig
Lege: Anette Berg SkrevetDr. Berg er imøtekommende og hyggelig. Hun får meg til å føle meg trygg ved å opptre rolig og profesjonelt. Undersøkelsene er alltid effektive, og jeg har ikke opplevd ubehag ved mine besøk hos henne. Anbefales.
Den beste legen i Oslo
Lege: Sverre Sand SkrevetKan ikke anbefale Dr Sand nok. Etter å ha mistet to ganger kom jeg til han da jeg var gravid for 3 gang. Fikk fantastisk oppfølging. Han tar seg tid, er faglig god og har et utrolig behagelig vesen. Trøstet meg da jeg trengte det og fikk meg til å le. Han ser pasientene og tar folk på alvor. Og ikke minst så tar han seg tid til deg. Fikk komme til ham etter fødsel til oppfølging og i hele svangerskap nr 2. Var veldig takknemlig for det. Å gå til gynekolog er vel ikke noe damer gleder seg til, men hos han er det faktisk en hyggelig opplevelse. Anbefaler ham til alle, verdens beste lege!
Fantastisk gynekolog
Lege: Anette Berg SkrevetJeg har kun positive ting å si om dr. Berg. Jeg har gått til hun de siste årene ifbm blant annet celleforandringer og hun er alltid imøtekommende, profesjonell og viser stor grad av medfølelse. Én gang kom jeg en måned for tidlig til timen min (hadde sett feil på datoen) og da tok hun meg inn umiddelbart fordi hun hadde tid. Vi bestemte oss også litt spontant for å gjøre et inngrep som viste seg å gjøre vondere enn jeg trodde, og da avsluttet hun umiddelbart og ba meg komme tilbake så jeg kunne bedøves skikkelig - i stedet for å bare «kjøre på» som jeg har opplevd hos andre leger.
Hun forklarer ting grundig, gjør undersøkelsene nøye og så smertefritt som mulig. En fantastisk gynekolog!
Fantastisk dyktig lege!
Lege: Oskar Åkesson SkrevetJeg har fått oppfølging av Oskar Åkesson i mine 2 svangerskap. Jeg har virkelig følt meg trygg og ivaretatt av han på alle måter. Han er faglig svært dyktig og ikke minst empatisk.
Jeg kan anbefale han på det varmeste.
Eksepsjonelt dyktig
Lege: Anette Berg SkrevetDr. Anette Berg er faglig dyktig, og en behagelig, omsorgsfull behandler. Har tidligere vegret meg for å dra til gynekolog, da jeg har opplevd mye ubehag tidligere. Hos Anette føler man seg trygg, og profesjonelt ivaretatt. Anbefaler Anette Berg på det varmeste!