Konsultasjon hos en allmennlege for alle typer problemstillinger. Tjenesten er uavhengig av fastlegeordningen og tilgjengelig for alle. Maksimum kr 290 i tillegg totalt for alle typer prøver, resepter, henvisninger, ultralyd og sykmelding.
Førstegangskonsultasjon hos spesialist i hudsykdommer.
Innebærer vurdering av hudtilstand og type behandling. Ved vurderingen vil du få forespeilet valg av behandling, pris og ved behov for videre oppfølging av tilstanden din vil du få tilbudt en ny time/ kontrolltime. Tillegg for enkelte behandlinger, se egen prisliste.
Ydmyk, rolig, kunnskapsrik. Kort sagt slik helsepersonell og andre i serviceyrker ideelt skal være. Beviset på hvorfor private aktører er grunnleggende bedre enn det offentlige.
Vi er veldig fornøyd med vår tidlig uttalydtime hos Linda! Ble godt tatt imot og hun forklarte så fint og forståelig for oss gjennom hele undersøkelsen. 10/10 fra oss:)
Veldig fornøyd med Linda som min gynekolog! Hun er hyggelig og mild, flink til å lytte, kommer med forslag til gode løsninger. Alt i alt kjennes det trygt og bra ut, hun ufarliggjør ting man er bekymret for med kunnskapen sin. Ingenting er rart å spørre om eller ubehagelig. Heier på henne og anbefaler til alle som syns det er litt småkleint å ta en G.U😊
Et meget hyggelig bekjentskap med Patty Mantaka. Effektiv og tillitvekkende med rolig fremferd, gode spørsmål og betryggende behandling og tilbakemelding. En dyktig lege som jeg gjerne anbefaler.