Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringerike Medisinske Senter
Anbefales sterkt
Lege: Andreas Wiik Fosmo SkrevetHyggelig og god til å kommunisere. Er kunnskapsrik, og er flink på å innhente kunnskap når han er usikker på noe.
Overkjørende
Lege: Silje Bråten SkrevetHatt en plan med tidligere fastlege, men ble overkjørt med hennes mening ang mine behov for å fortsette på medisiner som gjør livet enklere. Begrunnelse var at hun ikke likte denne type medisiner
Trygg og svært dyktig lege!
Lege: Andreas Wiik Fosmo SkrevetDenne legen er virkelig svært dyktig i jobben sin! Kunnskapsrik og han har en veldig god måte å kommunisere med ungdom på. Anbefales på det sterkeste!
Liten kunnskap. Låst i egen oppfatning
Lege: Marie Christine Svensbråten SkrevetLytter ikke, fordomsfull og lite interessert. Mitt tilfelle var komplekst og ikke helt enkelt. Hun ville overhode ikke hverken se på, eller høre på meg. Etter å ha byttet fastlege til en i Oslo, er jeg sendt til Ullevål for utredning og er nå tatt på alvor. Henvisningene er også formulert slik at det fremstår som overdrivelser fra min side. Styr unna om du sliter med andre ting enn en enkel forkjølelse…
Tar for lett på ting
Lege: Silje Bråten SkrevetHar en tendens til å ta litt lett på ting. Må "krangle" seg til viktige medisiner i overgangen til kontoret. Byttet lege samme mnd da jeg ikke følte jeg ble tatt på alvor for min sykdom