Bestill time

Logo for Hudklinikken

Bestill time

I dag 20. nov I morgen 21. nov Lør 22. nov Søn 23. nov Man 24. nov

Om

Ved Hudklinikken har vi en stolt tradisjon med å tilby førsteklasses hudbehandling. Vi var den første private hudklinikken i Norge og vår historie strekker seg 40 år tilbake i tid. Klinikken ble startet av en av Norges fremste hudleger, Dr. Jon Langeland, i 1984, og drives nå av hans datter, Dr. Caroline Langeland.

Vi kombinerer tradisjon med innovasjon, og benytter oss av de nyeste teknikkene og behandlingene for å gi den beste behandlingen for våre pasienter. Våre ansatte er dedikerte til kontinuerlig faglig utvikling, og er regelmessig brukt som fagpersoner i media.

Enten du sliter med kviser, eksem eller andre hudproblemer, har vårt dyktige team kunnskapen og ekspertisen som kreves for å møte dine behov. Vi tar oss tid til å forstå hver enkelt pasients unike situasjon og skreddersyr behandlingsplaner som passer best for dem.

Besøk Hudklinikken i dag, og la oss hjelpe deg med å oppnå den sunne og strålende huden du fortjener.

• Profilbilde av hudlege Thomas Moe
  • Profilbilde av hudlege Caroline Strandhagen
  • Profilbilde av hudlege Anne Birgitte Thomas Nordal
  • Profilbilde av hudlege Kim Sandberg Endre

Siste vurderinger av Hudklinikken

Trygg, hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Caroline Strandhagen Skrevet

Under min konsultasjon og behandling følte jeg meg trygg og ivaretatt. Behandlingen var rask og så smertefri den kunne bli. Jeg vil absolutt dra tilbake til Caroline, og kan anbefale henne på det sterkeste.

Imøtekommende, kunnskapsrik og effektiv.

Lege: Caroline Strandhagen Skrevet

Caroline var rett person på rett plass. Har aldri opplevd å få så mye god hjelp på kort tid. Ble godt ivaretatt. Kan anbefales på det varmeste.

Utrolig fornøyd!

Lege: Caroline Strandhagen Skrevet

Veldig fornøyd med besøket hos Caroline! Alt gikk veldig rakst og effektivt. Etter å ha prøvd mange apotek uten resultat, ble problemet løst her- og det på bare 5 minutter.
Anbefaler på det sterkeste!

Meget dyktig og svært hyggelig

Lege: Thomas Moe Skrevet

Meget dyktig, hjelpsom og svært hyggelig. Fikk gode svar, samt stø og effektiv hjelp til det jeg trengte. Han går jeg definitiv tilbake til.

Den mest omsorgsfulle legen jeg noen gang har møtt

Lege: Thomas Moe Skrevet

Jeg kan ikke tenke meg at det kan finnes en bedre lege når det gjelder å ta imot pasienter med engstelse og bekymring for mulige skumle funn. Jeg har vært hos mange leger og har aldri før opplevd en sånn varme og omsorg, i kombinasjon med faglig dyktighet. Thomas Moe anbefales på det aller sterkeste!