Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Flott opplevelse
Lege: Georg Panczel SkrevetBle tatt godt hånd om fra første sekund hos Georg! Kunnskapsrik og effektiv, og møter deg som pasient på en strålende måte. Kan varmt anbefales!
Vennlig men mindre positiv opplevelse
Lege: Solveig Thorarinsdottir SkrevetSelv om legen var grei og vennlig, følte jeg meg ikke tatt på alvor. Det ble ikke tatt noen prøver, og likevel fikk jeg en resept på en dyr medisin jeg ikke tålte. Hele legetimen var over på under ti minutter, men jeg måtte likevel betale hele 2.300 kroner. Jeg sitter fortsatt igjen uten svar på symptomene mine, som fremdeles er der.
Dyktig og behagelig
Lege: Katrine Kirial SkrevetOpererte for urinlekkasje. Fikk veldig god informasjon i forkant. Hadde noen bekymringer i etterkant og fikk komme inn til kontroll hos Katrine så det ble sjekket umiddelbart. Veldig bra opplevelse.
Verste konsultasjonen jeg har opplevd. Totalt uinteressert i å hjelpe en m nyrestein.
Lege: Leif Erik Grønning SkrevetAller først hilste han ikke på meg, noe som i min verden er naturlig. Under konsultasjonen var det lite øyekontakt, han kikket bare ned på papirer som jeg hadde tatt med av info. Jeg hadde forberedt meg godt og såg frem til å endelig få hjelp av en spesialist. Fikk kun info om hva som ikke kunne gjøres i stedet for hva som kunne gjøres, både av helsevesen og egeninnsats. Så, null empati om råd om å få hjelp for en nyresten som tross aktiv selvinnsats ikke har kommet ut av seg selv (på 6 mndr) Ovenfra og ned-holdning mot pas. Tross utredning hos gyn og gastro, mente han smertene han smertene måtte komme fra andre organer tross jeg informerte at jeg hadde vært der. Ble bagatellisert. Forferdelig følelse. Som om jeg hadde lyst å kaste 3000,- ut vinduet som konsultasjonen kostet. Jeg ba om å få en ultralyd når jeg først var der, fikk tørt svar at «nå er ikke jeg ekspert på ultralyd, men du får legge deg oppå benken da». Skyldte hele tiden på andre organer og andre spesialister som måtte oppsøkes (tross d var gjort), og at det kunne være pancreatitt, noe som ikke stemmer med smertehistorikken. Og CT mage kunne dokumentere nyrestein. Totalt forferdelig og ydmykende opplevelse som jeg ikke unner noen.
Er veldig fornøyd.
Lege: Leif Erik Grønning SkrevetFikk en god forklaring om sykdommen min, legen og sypleie brukte enkel og folkelig språk. Anbefales.