Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grev Wedel Legesenter
Anbefales på det varmeste
Lege: Tomas Kiepiela SkrevetJeg har vært pasient hos Tomas helt siden han startet å jobbe som fastlege. Han er på alle måter en god lege. Han er lyttende, varm og kunnskapsrik, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt. I tillegg er han både lett tilgjengelig og svært sjelden forsinket – noe som er et stort pluss. Terningkast 6.
Finnes ikke bedre lege
Lege: Tomas Kiepiela SkrevetHar hatt Tomas som lege i hele mitt voksne liv (i 26 år). Han har fulgt meg og mine barn i tykt og tynt som en stødig omsorgsperson og trygg lege i alt vi har stått i, både fysisk og psykisk. Han tar oss alltid seriøst, lytter, forklarer og beroliger. Henviser videre om han ikke kan hjelpe selv.
Imøtekommende og hjelpsom
Lege: Jai Paul Singh Dhillon SkrevetDr Dhillon er hyggelig og imøtekommende, og jeg opplever alltid at han ønsker å hjelpe. Han haster aldri med å få pasienten ut, men spør heller om det er noe mer man lurer på, slik at man kan få svar på alt man lurer på. Dyktig og mottakelig lege!
Dyktig og arrogant
Lege: Jai Paul Singh Dhillon SkrevetEn lege som er dyktig og kan faget sitt. Samtidig kan det virke som hans verdigrunnlag hører fortiden til, ihvertfall hvis det er snakk om diagnoser som ikke gir status å behandle. Signalserer at enkelte pasientgrupper er uønsket.
Dyktig
Lege: Tomas Kiepiela SkrevetVeldig dyktig lege. Tar seg alltid god tid, er imøtekommende og hører på det en har å si. Anbefales på det varmeste.