St. Hanshaugen legesenter

Telefonnummer23 47 22 2023 47 22 ...
Lovisenberggt. 7C 0456 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved St. Hanshaugen legesenter

Anbefales!

Lege: Suzana Gojkovic Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med å ha hatt Suzana som min fastlege. Hun er god å kommunisere med, tar seg tid, har glimt i øyet og jeg gir henne mine beste skussmål. Dyktig. Har flyttet til en annen kommune inntil videre men ønske ikke å bytte ut Suzana.

utålmodig og dømmende

Lege: Rebecca Anjum Skrevet

kom med kommentarer som virket litt frekke og dømmende. ikke sikker på om jeg fikk den beste behandlingen jeg kunne ha

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Junicel Siren Myhrvold Schønning Skrevet

Både oss foreldre og barnet vårt går til Junicel. Empatisk og engasjert - selv med fulle ventelister. Hennes kommunikasjonsmåte er effektiv og presis, og kan kanskje virke lite emosjonelt engasjert. Det er hun absolutt, men opptatt av å finne løsninger først og fremst.

God sparringspartner

Lege: Junicel Siren Myhrvold Schønning Skrevet

Jeg har endelig fått god hjelp etter mange år med behov som ikke er blitt tatt på alvor.
Junicel tar litt tid å finne kjemi med, fordi hun både har det hektisk og er den effektive typen.

Når man har funnet kommunikasjonsform er hun kjapp på å sette i gang de riktige prosesser og henviser til spesialister for mer presise utredninger. Har fått uvurderlig hjelp og er nå i gode hender.

Jeg konfronterte etter første time ift. knapphet i innlevelse, hun tok kritikk på en fruktbar måte og siden har jeg kun opplevd empati og engasjement. Og ikke minst- hun våger å diskutere der man trenger innspill etter «egenutredning via Google» - det er viktig!
Både å bli sett og hørt, men også bli konfrontert med faglige øyne.

Sier man hva man trenger i kommunikasjonen, så er hun fleksibel og imøtekommende.

Veldig fornøyd.

Lege: Junicel Siren Myhrvold Schønning Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med legen min, og føler at jeg blir tatt godt vare på. Jeg blir henvist videre ved behov, og hun lytter og viser evne til å sette seg inn min situasjon. Jeg føler at ingen spørsmål blir for dumme, og det er en god følelse for en pasient.