St. Hanshaugen legesenter

Telefonnummer23 47 22 2023 47 22 ...
Lovisenberggt. 7C 0456 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved St. Hanshaugen legesenter

Empatisk og dyktig

Lege: Rebecca Anjum Skrevet

Jeg kom til Rebecca etter å ha slitt periodevis med psykiske plager og etter å ha fått svært varierende hjelp hos tidligere fastleger. Rebecca tok meg på alvor, viste medfølelse og empati og var samtidig både effektiv og dyktig. Hun har god kunnskap på området og kunne gi gode tips. Hun var også rask til å henvise videre og fulgte opp i den prosessen ved lang ventetid. Jeg kunne ikke ha blitt møtt på en bedre måte.

Styr unna

Lege: Junicel Siren Myhrvold Schønning Skrevet

En lege du gruer deg til å dra til. Lite empatisk og nesten alltid ubehagelige besøk. Påpekte vekten min uten videre (kvinne med strl. 38 i klær, midjemål på ca. 74 cm). Byttet så fort det var mulig, men bekymrer meg at tenåringsjenter eller gutter kan få henne som fastlege. Skulle ønske det var noe pent å si, men det er det ikke.

God i jobben, men veldig uempatisk

Lege: Junicel Siren Myhrvold Schønning Skrevet

Hun gjør det hun skal og får beskjed om, til en viss grad.
Jeg sliter veldig psykisk og skal inrømme at hun ikke har vært til hjelp på noen måte rundt det psykiske.
Men når det kommer til alt annet enn psykisk syns jeg hun er veldig flink.

Dyktig og tar meg på alvor

Lege: Rebecca Anjum Skrevet

Har hatt Rebecca i 3 år. Første gangen kom jeg til henne i en veldig vanskelig livssituasjon og hun hjalp meg med alt jeg trengte. Hun var til stor hjelp med både prøver og til å berolige meg i en livskrise. I ettertid har hun alltid lyttet til meg og henvist meg ved behov. Hun ringer alltid opp igjen og gir meg rikelig informasjon. Er storfornøyd med denne fastlegen.

Alle skulle hatt en fastlege som Rebecca

Lege: Rebecca Anjum Skrevet

Rebecca er en meget dyktig fastlege. Jeg blir alltid tatt på alvor, hun er konkret og effektiv samtidig som hun er nøye, empatisk og medmenneskelig. Som overskriften tilsier unner jeg alle en fastlege som Rebecca.