Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA
Empatisk, tar pasienten på alvor
Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes SkrevetTar seg god tid og lytter. Spør hvordan det går Følger opp og sender videre hvis nødvendig. Håper hun fortsatt er lenge.
Trygg og kunnskapsrik, og humoristisk
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetKjell Øyvin er en lege som ser meg og mine behov som pasient. Han er ikke redd for å bringe humor inn i samtalen når det passer seg. Jeg opplever han som en lege det er lett å stole på. Jeg opplever han som både kunnskapsrik innen allmennmedisin, og som en som viser medmenneskelighet og veileder godt i vanskelige saker. Kjell Øyvin er en god lytter, og han tar meg som pasient på alvor.
Dyktig og engasjert
Lege: Cathrine Abrahamsen SkrevetFaglig svært dyktig som ikke gir seg før man er frisk. Veldig dyktig på oppfølging. Tar pasientens problemer på alvor
Jeg er fornøyd
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetKan være trygg på at han følger regelboka. Men er det mulig han tar feil så er han ikke redd for å rette opp. Det gir trygghet og respekt fra min sin side
Empatisk og dyktig!
Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes SkrevetGod lytter, blir tatt på alvor. Opplever alltid at hun har tid. Ivaretagende. Full tillit! Virker forberedt til timene.