Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget medisinske senter
Trygg og kunskapsrik
Lege: Celin Rød-Larsen SkrevetKomm inn til tiden til den bestilteTime *10/10-25*. Meget hyggelig lege og hjelpsom. Anbefaler henne.
Føler meg sett og møtt
Lege: Marianne Burkeland-Matre SkrevetFantastisk sympatisk lege! Veldig glad for at jeg har fått henne. Blir møtt med åpenhet - og at hun tar seg tid til å lytte hver gang.
Det jeg setter mest pris på, er at jeg føler meg møtt på der jeg er, uten å måtte forklare alt ned til minste detalj. Hun fanger opp det viktigste, og jeg går fra timene med en følelse av å bli ivaretatt. For meg betyr dette mer enn alt annet: å bli sett, hørt og tatt på alvor.
Kan ikke anbefale
Lege: Eva Romundset SkrevetLite imøtekommende og mangler sympati. Og det virker som at hu ikke ønsker å se ting fra pasientens perspektiv. Og jeg som pasient følte meg ikke ivaretatt. Pent, men illeluktende og dårlig ventilert lokale
Dyktig, kunnskapsrik og støttende
Lege: Julie Gjeterud SkrevetHar veldig god erfaring med denne legen, og kan anbefale henne på det varmeste. Hun er lyttende, trygg i rollen, tydelig, og kunnskapsrik.
Dyktig lege
Lege: Julie Gjeterud SkrevetMeget dyktig lege.tar seg tid til å lytte til deg som pasient..følger deg som pasient nøye opp..veldig fornøyd med julie som fastlege. 😊