Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen AS
Skygg unna
Lege: Oda Kragset SkrevetHer er det en lege som ikke lytter, ikke informerer og ikke bryr seg. Kom med alvorlig sykdomshistorie fra sykehus i Italia - ble lovet akutt oppfølging - hørte aldri noe - 9 måneder etter. Antagelig unødvendig å si at jeg har byttet fastlege
Vennlig, trygg og profesjonell
Lege: Tiril Simonstad Sitje SkrevetMeget bra, kommuniserer godt. Rask uten stress, tilstede og foreslår gode løsninger. Opplever meg ivaretatt og trygg. Sett og hørt på en meget fin måte.
Behandler deg respektløst
Lege: Ellen Charlotte Horneman Sanhueza SkrevetMan føler seg dårligere av å gå ut døren. Føler man blir sett ned på. Hun snakker deg ned og man føler seg dum. Hun ga veldig flott første inntrykk men forandret seg og endret seg totalt så jeg ikke får den hjelpen jeg må ha. Har blitt verre av å ha henne. Hun sa hun var dyktig i det feltet jeg trenger hjelp. Altså psykisk men der har hun gjort meg dårligere og jeg ordner det selv. Syntes hun ikke skal snakke til pasienter slik hun gjorde til meg og håper ikke andre må oppleve henne sånn. Spurte om mine bekjente var lege da jeg forklarte forskjell på psykolog og psykiater og hva slags behandling jeg trenger. Følte hun hånet av meg. Sånn følelse skal man ikke ha hos en lege man skal bli tatt seriøst for det går galt !
Hyggelig og kunnskapsrik lege
Lege: Tiril Simonstad Sitje SkrevetVeldig fornøyd med legebesøk hos Tiril, føler meg komfortabel og får den hjelpen jeg trenger. Fornøyd med legekontor generelt, får rask hjelp
Svært ubehagelig kommunikasjon og oppførsel
Lege: Ellen Charlotte Horneman Sanhueza SkrevetSvært ubehagelig møte. Hun fremsto aggressiv, ropte og spyttet mens hun snakket. Ble kalt «lat» og avfeid med at «alle skal dø uansett» da jeg spurte om kreftsjekk.
Min første og siste time.. konklusjonen i alt av spørsmål var "legg vekk mobilen" så vil alle problemer løse seg.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?